Nové Marvel hrdinky She-Hulk a Ms. Marvel vybírají režisérku a herečku

Nové Marvel hrdinky She-Hulk a Ms. Marvel vybírají režisérku a herečku | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Brzy se začnou točit dvě další minisérie ze světa Avengers, je třeba urychleně doplnit jednotlivé tvůrčí týmy.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Marvel pokračuje v natáčení minisérií WandaVision, Loki a The Falcon and The Winter Soldier. Poslední jmenovaná by se dokonce „již brzy“ měla vrátit podle castingové agentury ExtraFilms do Česka. Tím to ale ani zdaleka nekončí. V přípravě je hned několik dalších minisérií, kdy natáčení alespoň dvou z nich už je také v dohledu.

Platí to například u minisérie She-Hulk, kde o blížícím se natáčení svědčí jednání s režisérkou. Do téhle pozice si Marvel vybral Kat Coiro, která má za sebou několik méně známých celovečeráků a epizody komediálních seriálů jako Smrt nás spojí, Teta Mick nebo It's Always Sunny in Philadelphia. Nově Coiro chystá také romantickou komedii Marry Me, ve které se slavná zpěvačka (Jennifer Lopez) chvíli před obřadem dozví, že jí snoubenec zahýbá, a tak si v naštvání vezme náhodného chlápka z davu (Owen Wilson).

Minisérie She-Hulk vychází z marvelovských komiksů, ve kterých sestřenice Bruce Bannera utrpí vážné zranění. Aby jí Bruce zachránil život, dá jí transfuzi svojí krve, což ale způsobí, že se sestřenka Jennifer také začne proměňovat v zeleného nadčlověka. Rozdíl je v tom, že Jennifer už od začátku má nad transformací kontrolu a vždy si v proměněné formě ponechává svůj intelekt. Zatím není zřejmé, zda by Coiro měla natočit všechny epizody, anebo jen některé. Každopádně má být hlavní režisérkou, která udá směr a jednou z producentů seriálu. Hlavní scenáristkou je Jessica Gao. Představitelka hlavní role se zatím hledá.

Další kapitola »

Galerie: 5

Nové Marvel hrdinky She-Hulk a Ms. Marvel vybírají režisérku a herečku | Fandíme filmu Nové Marvel hrdinky She-Hulk a Ms. Marvel vybírají režisérku a herečku | Fandíme filmu Nové Marvel hrdinky She-Hulk a Ms. Marvel vybírají režisérku a herečku | Fandíme filmu Nové Marvel hrdinky She-Hulk a Ms. Marvel vybírají režisérku a herečku | Fandíme filmu Nové Marvel hrdinky She-Hulk a Ms. Marvel vybírají režisérku a herečku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest