The Road Home: Leonardo DiCaprio s filmem nekončí

The Road Home: Leonardo DiCaprio s filmem nekončí | Fandíme filmu
DiCaprio vyhrožoval, že si dá od natáčení delší pauzu a bude se věnovat ochraně přírody. Naštěstí pro filmové fandy si to nejspíš rozmyslel!

S avizovanou pauzou Leonarda DiCapria to nakonec pravděpodobně nebude tak horké. Hercova produkční společnost Appian Way bude produkovat nový film podle knihy Road Home od autora Michaela Armoura. Práva na zfilmování koupila společnost Warner Bros. a autorsky by se pod projekt měl podepsat Scott Cooper jako scenárista i režisér. Scott Cooper je známý zejména jako autor filmu Crazy Heart, hudebního dramatu z roku 2009 s Jeffem Bridgesem, Maggie Gylenhaal, a Collinem Farrelem v hlavních rolích. V letošním roce by se pak měl do kin dostat jeho thriller Out of the Furnace, ve kterém si zahrály takové hvězdy jako Christian Bale, Woody Harrelson, Zoe Saldana, Forrest Whitaker, nebo Willem Defoe. 

Drama Road Home se odehrává na kalifornském pobřeží v období velké hospodářské krize. Hlavní hrdina se jmenuje Creek. Je to službou v armádě poznamenaný rančer, který se zaplete do skandálu, když souhlasí s tím, že prošetří případ brutální vraždy, který místní policisté zametli pod koberec. Hlavní postavu by si údajně měl střihnout sám Leonardo DiCaprio. Hvězda nedávného Tarantinova snímku Django Unchained se v letošním roce objeví ještě ve dvou filmech - v dramatu svého dvorního režiséra, Martina Scorseseho The Wolf of Wall Street, a poté v romantickém dramatu The Great Gatsby režiséra Baze Luhrmanna. 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest