Fantastická zvířata 3: Ohrožení natáčení trvá, Amber Heard je proti odložení Deppova soudu

Fantastická zvířata 3: Ohrožení natáčení trvá, Amber Heard je proti odložení Deppova soudu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Nekonečná soudní pře se dost možná povleče ještě hodně dlouho. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Soudní líčení nakonec bylo odloženo, a to z 11. ledna 2021 na 3. května 2021. Určení nového termínu však nijak nesouvisí s Deppovými závazky u Fantastických zvířat, ani se závazky Amber Heard u Aquamana. K přeložení na nový termín došlo kvůli pandemii COVID-19. Nejvyšší soud státu Virginie aktuálně nemá povoleno pořádat stání s účastí poroty. Líčení by však mohlo být odloženo znovu, protože kriminální procesy budou mít přednost a ty ostatní přijdou na řadu až později. V tuhle chvíli by tak mohlo být namísto Fantastických zvířat 3 ohroženo natáčení Aquamana 2, které dle informací serveru Deadline může teoreticky začít už na přelomu května a června 2021.

Původní zpráva z 10. 9.: "Potterovská" Fantastická zvířata 3 se nerodí snadno. Po finančním neúspěchu scenáristicky slabé dvojky studio rozhodlo o pozdržení produkčních prací, aby se scénař trojky mohl řádně vypilovat. Posléze zasáhla vyšší moc a první klapku oddálila koronavirová pandemie. V posledních týdnech se však objevily zvěsti, že natáčení by mohlo odstartovat v říjnu, jelikož epidemiologická situace v Londýně v kombinaci s přísnými bezpečnostními protokoly umožňuje (re)start hollywoodských produkcí. Ostatně očekávané spektákly jako Batman a Jurský svět 3 už se vesele točí. I když v případě Batmana to úplně neplatí.

Warner Bros.

V dnešní době ovšem nikdo nic neví jistě, tudíž jakékoliv zprávy týkající se termínů je nutno brát s rezervou. Když se čísla nakažených a hospitalizovaných zase splaší, všechno půjde znovu do kopru. Produkční práce na třetích Fantastických zvířatech mají běžet až do února 2021 (možná i déle), leč to by mohl být vážný problém, jelikož Johnny Depp alias čaroděj Grindelwald by nemusel být v lednu k dispozici někde jinde.

Hollywoodská superstar se totiž soudí s ex-manželkou Amber Heard kvůli údajné pomluvě. Herečka Deppa obvinila z domácího násilí, což rodák z Kentucky rázně odmítl a podal na ni žalobu pro pomluvu. Přirozeně nejde o žádné drobné, když Deppova strana požaduje 50 milionů dolarů. Právníci Heard se sice snažili žalobu opakovaně sestřelit, ale neuspěli a následně přišli s protižalobou ve výši 100 milionů dolarů.

Termín soudu byl již dvakrát změněn s ohledem na koronavirou pandemii a aktuálně by mělo jedno z řízení proběhnout v půli ledna 2021, tedy v čase natáčení třetích Fantastických zvířat. Depp se proti tomuto termínu vymezil a požádal o odklad. Sám navrhnul, aby soudní řízení odstartovalo někdy v období březen až červen 2021. Bohužel pro Deppa, Heard s pozdějším termínem řízení nesouhlasí, protože na jaře (nebylo specifikováno kdy) by mělo vypuknout natáčení Aquamana 2, kde se má čtyřiatřicetiletá herečka vrátit jako Mera. Tudíž namítla, že by posléze musela žádat o odklad i ona. Rýsuje se zde tak precedent "odkladů", který se soudní moci nemusí líbit. Deppovi nyní nezbývá nic jiného než počkat, jak se k jeho návrhu soud postaví.

A štáb Fantastických zvířat 3 bude muset případně řešit, jak si v daném čase poradit bez svého představitele hlavního záporáka.

Zdroje: Deadline II, Deadline I

Foto: Warner Bros.

Fantastická zvířata a kde je najít

10.11.2016 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 5

Fantastická zvířata 3: Ohrožení natáčení trvá, Amber Heard je proti odložení Deppova soudu | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Ohrožení natáčení trvá, Amber Heard je proti odložení Deppova soudu | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Ohrožení natáčení trvá, Amber Heard je proti odložení Deppova soudu | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Ohrožení natáčení trvá, Amber Heard je proti odložení Deppova soudu | Fandíme filmu Fantastická zvířata 3: Ohrožení natáčení trvá, Amber Heard je proti odložení Deppova soudu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest