O2: Žena se probudí v klaustrofobické kryokomoře, nic si nepamatuje a dochází jí vzduch

O2: Žena se probudí v klaustrofobické kryokomoře, nic si nepamatuje a dochází jí vzduch | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Alexander Aja vymění krvavé aligátoří choutky za kryorakev.

Některé zážitky člověk ani nemusí osobně prožít a přece mu je jasné, že tímhle si projít prostě nechce. To bude patrně případ i francouzského thrilleru O2, v němž se mladá žena probudí v lékařské kryokomoře, aby velice rychle přišla na to, že nemá ani páru o tom, jak se tam dostala a kdo vlastně je. Bohužel, komora není o nic větší než klasická rakev a hlavní hrdince brzy začne docházet kyslík. Pakliže chce přežít, musí znovu restartovat vlastní paměť a pokusit se z téhle děsivé noční můry uniknout. Napínavého thrilleru se coby režisér chopí pařížský rodák Alexandre Aja, který nás v loňském roce děsil aligátoří survival skopičinou Kořist (Crawl), v níž Kaya Scodelario čelila během hurikánu útoku zubatého plaza.

Paramount Pictures

O projektu O2 už se mluví delší dobu a v hlavní roli se měla původně objevit Noomi Rapace. Situace se však změnila a klaustrofobické choutky bude zakoušet sympatická Mélanie Laurent alias Šošana Dreyfus z Hanebných panchartů. Distribuční práva si zajistil Netflix a snímek hodlá vypustit mezi diváky někdy v létě 2021. Scénář má pak na svědomí Christie LeBlanc. Dle dostupných informací by mělo být natáčení v plném proudu.

Zdroj: THR

Foto: Universal Pictures (titulka ilustrační, z filmu Hanebný pancharti)

Galerie: 2

O2: Žena se probudí v klaustrofobické kryokomoře, nic si nepamatuje a dochází jí vzduch | Fandíme filmu O2: Žena se probudí v klaustrofobické kryokomoře, nic si nepamatuje a dochází jí vzduch | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest