Matthew Vaughn bude produkovat The Fantastic Four

Matthew Vaughn bude produkovat The Fantastic Four | Fandíme filmu
A co dalšího jsme se v poslední době o Fantastické čtyřce dozvěděli?

Matthew Vaugn nedávno kvůli The Secret Service opustil rozpracované X-Men: Days of Future Past, avšak v Marvel Universe o něj nepřijdeme. Fox Vaughna pověřil produkováním nové Fantastické čtyřky, kterou natočí Josh Trank, režisér loňské Kroniky. Fox tak kráčí ve šlépějích Warneru, který podobným způsobem pro natáčení Man of Steel spojil síly Zacka Snydera a Christophera Nolana. Triumvirát doplňuje komiksový autor Mark Millar, který má v projektu poradní úlohu.

Od Millara také pochází většina informací, které o filmu zatím máme. Nedávno se nechal slyšel, že se Josh Trank snaží příběh zaktualizovat a udělat ho uvěřitelný pro filmové plátno – tady opět můžeme hledat paralelu se Snyderovým Supermanem. Millar dále slibuje, že ve filmu uvidíme něco, co jsme doposud v superhrdinských filmech neviděli a celé to bude tak překvapivé, jako byl třeba první Vetřelec. Pokud to nejsou jen propagační řečičky, budeme samozřejmě jedině rádi.

Premiéra snímku je stanovena na 6. března 2015, do kin film půjde pod názvem The Fantastic Four. Aneb když nevíte co s názvem, hoďte tam člen!

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest