Další komiks Stana Lee čeká filmové zpracování

Další komiks Stana Lee čeká filmové zpracování | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Další hrdina od autora Spider-Mana či X-Menů míří na stříbrné plátno. Scénář napíše autor posledního Bournea.

Podle Wikipedie vymyslel Stan Lee během svého života circa 350 různých komiksových postav. Primárně pro Marvel, ale také pro DC a pro další společnosti. Filmového zpracování se dočkaly především jeho nejpopulárnější kreace (Spider-Man, Avengers, X-Meni), nicméně loni v létě pomohl Lee založit produkční společnost Magic Storm, která by měla na filmové plátno přivádět také jeho soudobou práci. Vypadá to, že by se tvorba Magic Stormu měla primárně orientovat na asijský trh. Prvním zfilmovaným hrdinou bude nedávno vytvořený The Annihilator.

Pod krycím jménem se ukrývá Číňan Ming, který je vyděděný z vlasti, dostane se do amerického vězení, a pokud v něm nechce setrvat, musí podstoupit nebezpečný armádní program na výrobu supervojáků, ve kterém je geneticky modifikován vlastnostmi různých zvířat. Ming proceduru přežije jen díky tomu, že jeho rodina dlouhé generace praktikovala prastaré bojové umění Qijong. Následně se z něj stává mezinárodní superhrdina a vrací se do vlasti, aby bojoval s nespravedlností. Čeká tam na něj především jeho rival Dragon, taktéž uměle vylepšený bojovník, který hrozí zničit vše, co je Mingovi drahé.

Film bude produkovat Barry Josephson, který má za sebou škálu snímků nejrůznější kvality, od Posledního skauta, až po Wild Wild West. Scénář napíše Dan Gilroy, bratr Tonyho Gilroye, který se podílel především na Bourne Legacy a Real Steel. Dole v galerii najdete obrázky Minga a Dragona.

Zdroje: Slashfilm, Screenrant, Beyond Hollywood, Variety

Galerie: 2

Další komiks Stana Lee čeká filmové zpracování | Fandíme filmu Další komiks Stana Lee čeká filmové zpracování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest