Nový Texaský masakr motorovou pilou by mohl navazovat na úplně první film

Nový Texaský masakr motorovou pilou by mohl navazovat na úplně první film | Fandíme filmu
Bryanston Distributing Company
Leatherface sice nebude žádný mladík, ale brousit pilu dozajista nezapomněl.

V létě minulého roku jsme vás informovali o tom, že frančízu Texaský masakr motorovou pilou čeká restart, přičemž chystaný snímek vznikající pod producentským dohledem Fedeho Alvareze by měl navázat na původní krvák z roku 1974. Tenhle solidní slasher natočil hororový gurmán Tobe Hooper a prvně se v něm představil masový vrah Leatherface, který své oběti krájel na kousky motorovou pilou. O dvanáct let později vzniklo pokračování, aby se značka znovu a s proměnlivými výsledky oživovala v letech 2003, 2006, 2013 a naposled dost tragicky v roce 2017. Tvůrci se teď po vzoru Halloweenu rozhodli ignorovat více či méně povedené sequely a zřejmě přímo naváží na Hooperovu jedničku.

U režijního kormidla budou Ryan a Andy Tohillovi a příběh by se měl točit kolem pětadvacetileté dívky ze San Francisca, jež společně se svojí na vozík upoutanou sestrou vyrazí na obchodní setkání do Texasu. A co se nestane, cestu jim zkříží vraždící maniak s maskou z lidské kůže. Leatherface by měl být v tomto případě už poněkud starší, když se hovoří o šedesátiletém stroji na zabíjení. O scénář se postaral Chris Thomas Devlin a je vcelku možné, že materiál ještě dozná změn. Shodou okolností měly produkční práce vypuknout tento týden, leč z pochopitelných důvodů se tak nestalo. Tak uvidíme, zda tvůrci dodrží slovo a složí poctu Hooperovu originálu.

Texaský masakr motorovou pilou (1974): Někde v Texasu na hřbitově byla zhanobena lidská těla. Skupina mladých lidí se rozhodne vypátrat pachatele hrůzných činů a prožije strašlivé dobrodružství.

Zdroj: CBM

Foto: Bryanston Distributing Company

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest