Chuck Norris hodlá rozbrečet autoritářského běloruského prezidenta

Chuck Norris hodlá rozbrečet autoritářského běloruského prezidenta | Fandíme filmu
Cannon Films
Zobrazit další 1 obrázek
V Bělorusku probíhá nesmlouvavý boj o budoucnost a zapojit se hodlá i Chuck Norris.

Osmdesátník Chuck Norris sice už pověsil herectví na hřebík, leč to neznamená, že se čas od času neobjeví před kamerou. Vzhledem k tomu, že hvězda snímků Nezvěstní v boji, Delta Force a seriálu Walker Texas Ranger vždy platila za celebritu, jež má přehled o tom, co se děje ve světě, patrně nikoho nepřekvapí vzkaz, v němž legenda povětšinou béčkových akčních filmů s velkou mírou nadsázky umravňuje běloruského prezidenta Alexandra Lukašenka.

Jak zřejmě všichni dobře víte, tak v Bělorusku se vyhrotila situace po údajně zmanipulovaných prezidentských volbách, v nichž si měl Lukašenko připsat více než 80 procent voličských hlasů. Tentokrát se však zvedla mohutná vlna odporu a prodemokratické síly se rozhodly jednat. Proti demonstrantům ovšem tvrdě zasáhla policie. Byly zatčeny tisíce lidí, stovky protestujících nevybíravým a surovým způsobem zmláceny a minimálně dva jedinci již zemřeli. Norris proto i s odkazem na klasický vtípek s cibulí Lukašenka varuje, aby si své další kroky raději rozmyslel.

Norris oslovuje Lukašenka opozičními přezdívkami "Saša 0 procent" a "pan Šváb" a vzkazuje mu: "Víš, že když krájím cibuli, tak cibule pláče. Ihned přestaň s tím, co děláš, jinak si pro tebe dojdu do jednoho z tvých honosných sídel a donutím tě brečet."

Metro-Goldwyn-Mayer

Ironické video jen dokazuje, že Norris se dávno smířil s tím, že o jeho osobě kolují stovky vtipů. Ty se začaly šířit díky americkému bloggerovi Ianu Spectorovi, který si na své stránce dělal legraci z hvězd akčních filmů a Norris se stal největší obětí. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat a Norris stránku zažaloval. Posléze ale vyhodnotil, že z toho lze i něco vytřískat a nakonec se s tímhle fenoménem evidentně smířil. Též se sluší dodat, že Norris platí za zbožného konzervativce (hlásí se k evangelíkům) a vcelku nekritického podporovatele republikánských politiků, včetně amerického prezidenta Donalda Trumpa.

Zdroj: RT

Foto: Cannon Films (titulka ilustrační, z filmu Invaze U.S.A.)

Galerie: 2

Chuck Norris hodlá rozbrečet autoritářského běloruského prezidenta | Fandíme filmu Chuck Norris hodlá rozbrečet autoritářského běloruského prezidenta | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest