Kingsman: První mise: Výprava do minulosti položí základy pro závěr série ze současnosti

Kingsman: První mise: Výprava do minulosti položí základy pro závěr série ze současnosti | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 3 obrázky
První mise by se v budoucnosti mohla dočkat daleko delšího a sprostšího sestřihu. A natočí příští film Matthew Vaughn?

Kingsman: První mise je v tuhle chvíli jedním z posledních větších snímků, které stále ještě mají na září ohlášenou globální premiéru. S neustálými posuny v kalendáři můžeme tak maximálně tajně doufat, že to nakonec skutečně klapne, nicméně pokud k premiéře opravdu dojde, čeká nás nové dobrodružství ze špionážního světa Kingsman, které nás vezme na úplný prvopočátek, do období první světové války, kde se dozvíme, jak celá organizace vlastně začínala.

Režisérovi Matthew Vaughnovi to dává příležitost ukázat zase něco trochu odlišného, když se špionážní látka zasadí do kulis ustavování moderní Evropy, veškeré špionážní hrátky i akční scény najednou budou značně retro a poznáme zase úplně nové postavy s úplně jinou dynamikou. Některé fanoušky dosavadních Kingsman filmů však jistě mrzí, že ve snímku nepokračuje příběh dosavadních hrdinů Eggsyho (Taron Egerton) a Harryho (Colin Firth).

Vaugn nicméně ubezpečuje, že o tuhle sympatickou dvojku nepřijdeme. V příštím filmu, který je zatím pracovně označovaný jako „Kingsman 3“ se vrátíme do přítomnosti. A zároveň to vypadá, že výprava do minulosti by nemělo být samoúčelné rozšiřování hřiště pro tvůrce. Podle Vaughna totiž První mise pokládá základy pro to, co po návratu do současnosti odehraje. V tuhle chvíli je nicméně otázkou, zda u toho Vaughn bude. Režisér pro magazín Empire uvedl, že pokud by snímku chopil nějaký nový režisér, byl by tu potenciál k tomu, aby se „trojka“ od dosavadních částí série výrazně odlišovala. Zároveň ale Matthew další návrat ke svému dítku stále zvažuje.

A ještě jedno malé překvapení na závěr. Není vyloučené, že se někdy v budoucnu dočká První míse režisérské verze. Podle vlastních slov toho režisér z filmu strašně moc vystříhal. Údajně asi 40 minut. V minulosti se proslýchalo, že se hodně stříhalo také v případě filmu Kingsman: Zlatý kruh a je pravda, že oproti „jedničce“ bylo pokračování daleko méně kompaktní a některý vývoj byl značně zkratkovitý. Tak doufejme, že něco podobného nepostihlo také První misi. Krom prodlouženého vyprávění by Vaughnův delší sestřih měl nabídnout také daleko větší množství opravdu sprostých vtipů, které nakonec skončily na podlaze střižny. Tak uvidíme, zda 20th Century Studios pod aktuální Disneyho nadvládou v budoucnu něco takového budou mít chuť zveřejnit.

Dole v galerii na vás čekají zbrusu nové fotky.

Zatímco se sebranka nejhorších tyranů a geniálních zločinců připravuje rozpoutat válku, jež má zahubit miliony lidí, jeden muž musí vyhrát závod s časem a zastavit je. Ve snímku Kingsman: První mise se stanete svědky zrodu první nezávislé tajné služby. V hlavních rolích Ralph Fiennes, Tom Hollander, Djimon Hounsou, Harris Dickinson, Stanley Tucci, Rhys Ifans, Daniel Brühl, Charles Dance, Gemma Arterton a Matthew Goode. Režie Matthew Vaughn. Datum české a slovenské premiéry: 17. 9. 2020.

Zdroj: Empire

Galerie: 4

Kingsman: První mise: Výprava do minulosti položí základy pro závěr série ze současnosti | Fandíme filmu Kingsman: První mise: Výprava do minulosti položí základy pro závěr série ze současnosti | Fandíme filmu Kingsman: První mise: Výprava do minulosti položí základy pro závěr série ze současnosti | Fandíme filmu Kingsman: První mise: Výprava do minulosti položí základy pro závěr série ze současnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest