Netflix nově dovolí uživatelům zpomalovat a zrychlovat svůj obsah

Netflix nově dovolí uživatelům zpomalovat a zrychlovat svůj obsah | Fandíme filmu
Netflix
Streamovací gigant nadále rozšiřuje možnosti uživatelského rozhraní.

V dnešní době, kdy nové streamovací služby přibývají jako houby po dešti a v podstatě každý velký hráč na filmovém a televizním poli přichází s vlastní platformou, je každá výhoda oproti konkurenci důležitá. Vědom si toho je streamovací gigant Netflix, který se pravidelně snaží své protivníky překonat a převýšit. Asi nejdůležitější je samozřejmě porážet konkurenci co se kvantity (a ideálně kvality) samotného obsahu týče (v čemž si Netflix obecně vede velice dobře), důležité je však i zpracování samotné aplikace.

A i na této frontě se Netflix ve velkém činí a relativně pravidelně testuje a uvádí v činnost nové funkce, které si dávají za cíl zpříjemnit divákům sledování a brouzdání nabídkou - již nějakou dobu například mimojiné zveřejňuje denní statistiky nejsledovanějších filmů a seriálů nebo uživatelům dovolí vypnout otravné automatické přehrávání. Nejnovější funkce si dává za úkol zpestřit samotnou konzumaci obsahu.

Uživatelé budou mít nově možnost filmy a seriály zpomalovat (0,5× nebo 0,75×) nebo zrychlovat (1,25× nebo 1,5×) podle potřeby. Netflix funkci testoval již minulý rok a údajně se od diváků dočkala velice pozitivních reakcí. Dostupná by v současné době měla být uživatelům na platformě Android, přičemž další budou nejspíše brzy následovat.

Zdroj: The Verge

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest