Nová technologie vám řekne, jak se jmenuje herec, který se zrovna objevil na vaší obrazovce

Nová technologie vám řekne, jak se jmenuje herec, který se zrovna objevil na vaší obrazovce | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Chcete si na YouTube vyhledat všechna videa s určitým hercem/herečkou? Není problém.

Pakliže máte někdy chuť podívat se na YouTube video či pořad na Netflixu, v němž vystupují pouze určití lidé, společnost RealNetworks má pro vás řešení. Pionýr v rámci streamovacích technologií nedávno představil dva "vyhledávající a organizační" nástroje. První z nich, StarSearch, dokáže za pomoci umělé inteligence identifikovat filmové herce a herečky, celebrity a veřejně známé osobnosti na platformách YouTube a Netflix. Druhá vychytávka, RealPlayer 20/20, zase umí identifikovat osobnosti ve videu a posléze uživatelům umožní zorganizovat si mediálního knihovnu podle tohoto klíče. Můžete tak vyhledávat a řadit si videa podle toho, kdo v nich vystupuje. Proces hledání klipu nebo televizní show, v níž se objevila určitá celebrita, by se tak mohl výrazně zjednodušit.

RealNetworks

Aplikace StarSearch je momentálně dostupná zdarma jako doplněk vyhledávače Google Chrome a brzy by měla rozšířit svoji působnost za hranice Netflixu a YouTube. Zakladatel a výkonný ředitel společnosti RealNetworks, Rob Glaser, k "novým" nástrojům uvedl: "Streamování se stalo v posledních letech nedílnou součástí života, obzvláště v náročných časech, jaké právě prožíváme. Doufáme, že miliony uživatelů po celém světě objeví kouzlo a užitečnost chytrých doplňků StarSearch a RealPlayer 20/20."

Zdroj: Deadline

Foto: Universal Pictures

Galerie: 2

Nová technologie vám řekne, jak se jmenuje herec, který se zrovna objevil na vaší obrazovce | Fandíme filmu Nová technologie vám řekne, jak se jmenuje herec, který se zrovna objevil na vaší obrazovce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest