The Last Mercenary: Jean-Claude van Damme v hlavní roli nové akční komedie

The Last Mercenary: Jean-Claude van Damme v hlavní roli nové akční komedie | Fandíme filmu
Lionsgate
Netflix chystá akční komedii, která by se mohla podobat snímkům Jeana-Paula Belmonda.

Netflix se rozhodně nebojí pro své původní snímky za nemalý peníz získat celou řadu ikonických jmen filmového průmyslu - ať už jde o režiséry, scenáristy nebo herce. Nově se ukázalo, že se streamovací gigant rozhodl vůbec poprvé spolupracovat s akční legendou osmdesátých a devadesátých let, Jeanem-Claudem Van Dammem. Výsledkem spolupráce se ukázal být snímek The Last Mercenary, ve kterém se belgický herec zhostil hlavní role.

V právě natáčené akční komedii si van Damme zahraje záhadného tajného agenta, který se musí vrátit do Francie za svým odcizeným synem, kterého vláda falešně obviní z pašování zbraní a drog. Na starost si snímek vzal režisér David Charhon, v dalších rolích se objeví Alban Ivanov a Assa Sylla.

V tuto dobu to vypadá, že by se film mohl žánrově alespoň částečně blížit klasickým francouzským akčním komediím s Jeanem-Paulem Belmondem. Právě jeho totiž Van Damme zmínil v nedávném rozhovoru, když prohlásil, že je pro něj The Last Mercenary nesmírně vzrušujícím projektem, protože se v něm vrhá do nového žánru. Již dlouho pak miluje Belmondovy filmy a doufá, že ve svém vlastním stylu dokáže převzít pochodeň akčních komedií. Datum premiéry v tuto dobu ohlášeno nebylo, vzhledem k aktuálně probíhajícímu natáčení by však mohlo být stanoveno na příští rok. 

Titulní fotografie je ilustrační, pochází z snímku Expendables: Postradatelní 2
.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest