Devolution: Nový příběh autora Světové války Z se zaměřil na Big Foota

Devolution: Nový příběh autora Světové války Z se zaměřil na Big Foota | Fandíme filmu
Votiv Films
Zobrazit další 3 obrázky
Nejnovější dílo Maxe Brookse má našlápnuto na filmové plátno.

V roce 2013 přišel do kin horor Světová válka Z, který se volně inspiroval stejnojmenným bestsellerem. Kniha Maxe Brookse vyprávěla o vypuknutí zombie nákazy z pohledu několika jejích přímých účastníků po celém světě. Ve filmu hrdina v podání Brada Pitta po světě cestuje a musí na vlastní kůži čelit nebezpečí viru a najít zdroj jeho nákazy. Přes problematické natáčení Světová válka Z v kinech vytřískala z kin přes půl miliardy dolarů. V plánu bylo pokračování, jenomže to se neustále odkládalo a po odchodu režiséra Davida Finchera momentálně stojí na mrtvém bodě.

Románu Devolution: A Firsthand Account of the Rainier Sasquatch Massacre, jak zní celý název, zprvu předcházela myšlenka, kterou měl rozvinout Brooks a ještě další dva tvůrci. Projekt se nakonec zasekl a tak se spisovatel rozhodl pro knihu, která je zčásti survival horor a zčásti jde o vědeckou výpravu na hranici, kde se potkává pravda s fikcí. Román se odehrává v ekologickém městě poblíž sopky Mount Rainier, kde se po vulkanické erupci v okolí začala pohybovat divoká zvířata, mezi nimiž by měl být i legendární Bigfoot známý také jako seskveč. Po jeho stopách se vydává Kate Holland, jejíž příběh čtenář odhaluje hlavně prostřednictvím jejího deníku.

Devolution dorazila na pulty amerického knihkupectví 16. 6. a v tuto chvíli není k projektu připojeno žádné jméno režiséra, producenta nebo scenáristy. V galerii můžete kouknout na přebaly knihy. 

Zdroj: THR

Titulní fotka je ilustrační, je z filmu Hunting Grounds.

Galerie: 4

Devolution: Nový příběh autora Světové války Z se zaměřil na Big Foota | Fandíme filmu Devolution: Nový příběh autora Světové války Z se zaměřil na Big Foota | Fandíme filmu Devolution: Nový příběh autora Světové války Z se zaměřil na Big Foota | Fandíme filmu Devolution: Nový příběh autora Světové války Z se zaměřil na Big Foota | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest