London: Ben Stiller zrežíruje thriller na motivy Jo Nesbøho

London: Ben Stiller zrežíruje thriller na motivy Jo Nesbøho | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 1 obrázek
V hlavní roli Oscar Isaac ze Star Wars. O adaptaci severského autora detektivek se postará scenárista nové Duny nebo Forresta Gumpa.

Komik Ben Stiller to umí před kamerou, ale pár dobrých zářezů má i za ní, proto doufáme, že thriller prostě pojmenovaný London, se zařadí mezi ty lepší režijní kousky. Zvýšit šance na úspěch by mohlo jméno Oscara Isaaca, který si střihne hlavní roli a bude snímek i produkovat. Podrobnosti o příběhu jsou drženy v tajnosti, ale bude vycházet z povídky, kterou napsal známý norský spisovatel Jo Nesbø, jehož díla se nevyhýbají filmovým plátnům. Zfilmování se v minulosti dočkali Lovci hlav a před třemi lety měl premiéru vlažně přijatý Sněhulák.

Marně to nevypadá ani se scenáristou, jímž je Eric Roth. U Forresta Gumpa získal Oscara za adaptovaný scénář, napsal Podivuhodný případ Benjamina Buttona a v posledních letech se podílel na hudebním snímku Zrodila se hvězda nebo na velkolepé sci-fi Duna. Jako scenáristu si Rotha vybral Martin Scorsese pro mysteriózní kriminálku Killers of the Flower Moon.

Dole v galerii Oscar Isaac a Ben Stiller.

Zdroj: Variety

Galerie: 2

London: Ben Stiller zrežíruje thriller na motivy Jo Nesbøho | Fandíme filmu London: Ben Stiller zrežíruje thriller na motivy Jo Nesbøho | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest