Need For Speed se chystá na filmové plátno

Need For Speed se chystá na filmové plátno | Fandíme filmu
Další slavná videohra se pokusí prorazit v Hollywoodu. Čeká nás další herní propadák nebo akční laskomina ve stylu Rychle a zběsile?

Filmové adaptace herních předloh to v Hollywoodu nemají lehké. Jednou za čas se nějaká objeví, ale ať má hra příznivců kolik chce, vždycky je problém v návštěvnosti nebo kvalitě. Alespoň částečně se prosadil solidní Prince of Persia a jedinou stálicí tak překvapivě zůstává milovaný i nenáviděný Resident Evil. Teď se ale zdá, že jiskra naděje svitla pro jinou sérii.

Nějaký díl Need For Speed jsme hráli snad všichni a producenti na to hodlají spoléhat. Běžné závody v autech, honičky s policisty a pokaždé nějaký triviálnější příběh jako kulisa. Může z toho být film? Zdá se, že ano. Poté, co loni pátý díl Rychle a zběsile uspokojil většinu akčních fanoušků, je po automobilových honičkách větší poptávka. A protože majitel herní značky, firma Electronic Arts, už vyjednává například s Paramountem nebo Warner Bros., mohli bychom se za nějaký ten rok dočkat hodně rychlé jízdy.

Scénář píše autor Ocelové pěsti John Gatins, ale o zápletce zatím nepadlo ani slovo. Jestli se přikloní k pouličním závodům podle legendárních NFS: Underground nebo si vybere nějakou kriminálnější zápletku z nových dílů, tak zůstává překvapením.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest