For the Sake of Vicious: Jediná cesta k přežití vede skrze krvavé násilí

For the Sake of Vicious: Jediná cesta k přežití vede skrze krvavé násilí | Fandíme filmu
Raven Banner
Zobrazit další 4 obrázky
To si takhle přijdete po těžkém dni z práce domů a těšíte se, že si dáte "voraz". A ono houby.

Akční horor/thriller For the Sake of Vicious se představuje v necenzurovaném traileru, z něhož je poznat, že o nedostatek krve se bát v tomto případě opravdu nemusíme. V centru dění se ocitne svobodná matka a nemocniční sestra Romina, která po dlouhé směně dorazí konečně domů, leč vytouženého klidu se nedočká. Čeká tam na ni totiž naprosto cizí a malinko vyšinutý chlapík a jeho pomlácené rukojmí. Postupem času se tihle dva dají do řeči a pomaličku začnou rozplétat záhadu nenadálé celosvětové erupce násilí. Ulice se postupně mění v krvavé řečiště plné chaosu a brutality. Není tedy žádným překvapením, že i na Romin dům zaútočí banda násilníků, tudíž hlavní hrdince zřejmě nezbyde nic jiného, než se začít chovat stejně šíleně a agresivně jako ostatní.

Námět sice nezní úplně špatně, ale režisérské duo Reese Evenshen a Gabriel Carrer evidentně nemělo peněz na rozdávání, což je na vizuálu bolestivě znát. Do hlavních rolí byli obsazeni Lora Burke, Nick Smyth, Colin Paradine a James Fler. Snímek je v tuto chvíli ve fázi postprodukce a současně hledá distributora.

Foto: Raven Banner

Galerie: 5

For the Sake of Vicious: Jediná cesta k přežití vede skrze krvavé násilí | Fandíme filmu For the Sake of Vicious: Jediná cesta k přežití vede skrze krvavé násilí | Fandíme filmu For the Sake of Vicious: Jediná cesta k přežití vede skrze krvavé násilí | Fandíme filmu For the Sake of Vicious: Jediná cesta k přežití vede skrze krvavé násilí | Fandíme filmu For the Sake of Vicious: Jediná cesta k přežití vede skrze krvavé násilí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest