Agent 47: Paul Walker jako Hitman z populární videohry

Agent 47: Paul Walker jako Hitman z populární videohry | Fandíme filmu
Je tu další restart, další adaptace populární videohry. Tentokrát s hvězdou Rychle a zběsile.

Filmovou adaptaci světoznámé hry Hitman, jsme mohli vidět v roce 2007. Holohlavého nájemného vraha tehdy ztvárnil Timothy Olyphant, zjistili jsme, že existuje nějaká Olga Kurylenko, za kamerou stál francouz Xavier Gens a výsledný dojem z filmu byl takový průměrný. Snímek však utržil celosvětově kolem sta milionů dolarů a tak se letos studio Fox pokusí vzkřísit herní ikonu znovu, ale začne se hezky od nuly.

Restartovaný titul tentokrát nepůjde do kin pod názvem herní předlohy, ale ponese jméno Agent 47, což je kódové označení nemilosrdného zabijáka. V novém snímku černý oblek a kamenný výraz nahodí (a vlasy shodí) Paul Walker, který teoreticky může začít točit hned, jak dokončí v létě propagaci šestky Rychle a zběsile 6. Zrovna velké nadšení nebudí scenáristické duo, protože vedle Michaela Finche (Predátoři) bude snímek pocházet také z pera Skipa Woodse, jenž je zodpovědný za první Hitmanovo dobrodružství, prvního Wolverina či Operaci Hacker a také má prsty v aktuální Smrtonosné pasti 5. Natáčení bude probíhat v Berlíně a Singapuru a režii bude mít na starosti neznámý debutant Aleksandr Bach, který má za sebou prozatím pouze několik oceňovaných reklam.

Walkerova popularita z velké části čerpá právě ze zmiňované série Rychle a zběsile a vedle jejího šestého dílu bychom herce letos měli vidět ještě v dramatu Hours, kde jako novopečený otec musí čelit zdrcujícím následkům hurikánu Katrina, který silně poznamenal před osmi lety americké město New Orleans, a v akčním nezávisláku Vehicle 19. Tam se bude pro změnu muset vypořádat (opět za volantem auta) s celým okrskem prohnilých policistů v Jižní Africe. Osobně mi podepsání Walkera do role „sedmačtyřicítky“ přijde snad ještě nezvyklejší než původní obsazení Olyphanta, nicméně jak herce vnímáte vy? Má Walker potenciál na to, aby film utáhl a popřípadě tak nastartoval svou „vlastní“ sérii?

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest