Vehicle 19: Paul Walker je rád rychlý a zběsilý

Vehicle 19: Paul Walker je rád rychlý a zběsilý | Fandíme filmu
Po Fast & Furious 6 Walker s řízením rychlých aut nepřestane. Pusťte si trailer na snímek natočený kompletně z kabiny auta.

Paul Walker, Vin Diesel a zbytek party se v květnu budou již pošesté prohánět na filmovém plátně na čtyřech kolech v Rychle a zběsile. Walker si však od volantu neodpočine, protože se objeví v akčním nezávisláku s názvem Vehicle 19, od režiséra a scénáristy jihoafrického původu - Mukundy Michaela Dewila, pro něhož je Vehlice 19 druhý celovečerní film.

Synopse vypovídá, že hlavním hrdinou bude cizinec (Walker), který přiletí do Jižní Afriky, kde si pronajme náhodný automobil a posléze zjistí, že se v kufru nalézá svázaná pasažérka. Po osvětlení situace, do které se Walkerův hrdina nevědomky dostal, začíná být kolem něj a jeho vozidla pěkně horko a on si uvědomuje, že se ocitl ve spletité pasti policejní korupce. Proto tedy sešlápne pedál až na podlahu a pokusí se ochránit život dívky, která se pro někoho, kdo zosnoval zákeřné spiknutí, stává nepohodlnou.

Scénář skončil na tzv. Black listu (tj. seznam nejzajímavějších nerealizovaných scénářů). Režisér popisuje podívanou, jako netypický thriller s prvky intenzivního dramatu. Natáčení probíhalo v chronologickém pořadí a zabralo tvůrcům pouhých třicet dnů. Pod článkem si můžete přehrát tři trailery, přičemž každý z nich představí pár nových záběrů. Paul Walker vypadá, jako by točil další F&F, jen možná s trošku vystrašenějším výrazem a se sprostými slovy na jazyku. Každopádně o co tu půjde především, jsou automobilové honičky. Ty zrovna nepřekypují ničím převratným a celkový dojem je takový všelijaký, jen ne příliš ohromující. Jako akční jednohubka však film jistě poslouží dostatečně, z upoutávkek je znát nějaké to napětí, sem tam nějaký ten nápad (jak jedna akční sekvence napovídá, naháněčka bude probíhat i uvnitř sámošky) a navíc je podle dostupných informací i pohledu na trailery drtivá většina filmu natáčená z kabiny auta, tak třeba nás neotřelý přístup příjemně překvapí.

Vehicle 19 - Tři trailery

 

Zdroje: Collider, First Showing, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest