Supercrooks: Super padouši ve stylu Dannyho parťáků

Supercrooks: Super padouši ve stylu Dannyho parťáků | Fandíme filmu
Mark Millar, autor Kick-ass a Wanted, připravuje adaptaci dalšího svého komiksu, ve které by si hlavní roli mohl střihnout Bradley Cooper.

Mark Millar je jeden z nejvýraznějších komiksových autorů posledního desetiletí, který má na svědomí takové akční nářezy jako Wanted, nebo Kick-ass. Oba dva komiksy byly úspěšně zfilmovány a nyní se proslýchá, že Millar hodlá na filmová plátna převést i svůj nejnovější počin, Supercrooks. Sám Millar svůj nový komiks popisuje jako: „X-meni si podávají ruku s Dannyho Parťáky“. Samotný příběh přichází se zajímavým nápadem. Jeho hlavním hrdinou není žádný superhrdina, nýbrž dokonce celá parta padouchů. Ti už jsou unaveni neustálými porážkami od svých protivníků a tak se rozhodnou najít si nové útočiště v Evropě, konkrétně ve Španělsku, kde byste klaďase v elasťákách hledali marně.

Režie se ujme španěl Nacho Vigalondo, který má za sebou snímky jako Timecrimes či Extraterrestrial. Zároveň však má na kontě i oscarovou nominaci za krátkometrážní snímek 7:35 de la mañana. Produkovat bude Millarův starý známý Marc Platt, jenž má na svědomí Wanted. Co se týče herců, objevila se první spekulace, že Millar s Vigalondem údajně jednají s Bradleym Cooperem. Ten by si měl zahrát hlavního antihrdinu a zároveň hlavu celé padoušské party, Johnnyho Bolta. Režisér Vigalondo natočil pro komiks dokonce i hraný teaser (ve kterém vystupuje také jako jeden z herců), který si na závěr můžete pustit:

Supercrooks: Teaser na komiks

 

Zdroje: CBR, THR, CBM

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest