Čtyřhodinová noční můra je další metou neortodoxního hororového tvůrce

Čtyřhodinová noční můra je další metou neortodoxního hororového tvůrce | Fandíme filmu
A24
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér Děsivého dědictví a Slunovratu přinese mrazivý sen, který ne a ne skončit. 

Nekonvenční režisér Ari Aster v roce 2018 překvapil hororové fanoušky parádním snímkem Děsivé dědictví (Hereditary), kde propojil okultismus a s rodinným dramatem. Spoustu diváků si film zamilovalo a nemohlo se dočkat co Ari přinese dál. Hned rok po tom opět nezklamal a vyrazil nám dech dalším filmem. Slunovrat (Midsommar) byl opět výjimečný snímek, kde režisér obepjal drama o rozchodu folklorním hororem. A se svým dalším projektem zkusí laťku zvedat dál.

Režisér minulý rok zmínil, že jeho dalším filmem bude komediální noční můra, nebo velké zvrácené rodinné melodrama. Jak jsme se nedávno dozvěděli, sáhl pro první možnost. Můžeme se tedy těšit na komediální noční můru. Režisér měl náznaky absurdního humoru už v Děsivém dědictví a ve velké míře ve Slunovratu. Klasickou komedii bych proto rozhodně nečekal, tohle bude ostrý a nekompromisní zážitek. Aby toho nebylo málo, Ari Aster dodal, že už teď ví, že snímek bude mít přes čtyři hodiny. To bychom brali s rezervou, ale vzpomeňme si, že i Slunovrat má tříhodinový sestřih. Jestli se tahle dlouhá verze dostane do kina, nebo vyjde dodatečně, zatím nevíme. Co naopak víme jistě, je to, že si na film budeme muset počkat až do roku 2021. Těšíte se?

Zdroj: Dailynexus

Galerie: 5

Čtyřhodinová noční můra je další metou neortodoxního hororového tvůrce | Fandíme filmu Čtyřhodinová noční můra je další metou neortodoxního hororového tvůrce | Fandíme filmu Čtyřhodinová noční můra je další metou neortodoxního hororového tvůrce | Fandíme filmu Čtyřhodinová noční můra je další metou neortodoxního hororového tvůrce | Fandíme filmu Čtyřhodinová noční můra je další metou neortodoxního hororového tvůrce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest