Bruce Willis: Budoucnost představují Statham a Craig

Bruce Willis: Budoucnost představují Statham a Craig | Fandíme filmu
V rámci propagace snímku Smrtonosná past: Opět v akci se hvězdný Bruce Willis krátce vyjádřil k budoucnosti akčního žánru. A ta je britská!

Bruce Willis si momentálně užívá pozornosti kamer a žurnalistů v Los Angeles, kde právě propaguje ruské dobrodružství newyorského policisty John McClanea, tedy pátou Smrtnosnou past. Samozřejmě zaregistroval řeči týkající se konce "zlaté éry" akčních velikánů, jež vycházejí z tristních finančních výsledků Konečné Arnolda Schwarzeneggera i Stalloneho novinky Bullet to the Head. Ostatně i my jsme se věnovali neradostnému výbuchu našich dvou oblíbenců vcelku podrobně. Holohlavý americký herec v krátkém interview pro britský deník The Sun uvedl, že akční žánr zřejmě čekají změny, a to ve smyslu obměny tradičních tahounů. Rozhodně však není důvod házet flintu do žita, leč čas přeci jenom zastavit nejde. Ostatně sám Sly v nedávném rozhovoru poznamenal, že již nemůže dlouhodobě udržovat svoje tělo v tak vyrýsovaném stavu, v němž jej můžeme spatřit například na plakátu k Bullet to the Head. Fyzický stav obou borců samozřejmě nezapříčinil kasovní neúspěch, tudíž důvody je třeba hledat jinde. 

Willis následně utrousil dvě zajímavá jména, jež budou dle jeho soudu v blízké budoucnosti pilířem akčního žánru. Pochvalně se vyjádřil nejdříve na adresu svého "postradatelného" kolegy Jasona Stathama, aby v zápětí vyzdvihnul kvality Daniela Craiga alias posledního Jamese Bonda. Ten prý dokázal redefinovat celý žánr, což samotného Bruce velmi zaujalo. Očividně je velkým fandou Craigova ztvárnění nula-nula-sedmičky, přičemž se není čemu divit, jelikož minimálně Casino Royale a Skyfall patří bezesporu k těm nejlepším kouskům v legendární špiónské sérii. Otázkou zůstává, zda nechtěl Willis pouze udělat radost čtenářům ve Velké Británii.

Na první pohled je naopak znát úcta, kterou západoněmecký rodák chová k osobě rakouského svalovce. „Stát se tak mytickou postavou, jakou bezpochyby je Arnold Schwarzenegger, chvíli trvá. Však byl kalifornským guvernérem, a to byla ta nejúžasnější věc, jakou jsem kdy viděl.” 

A kdo je podle vás budoucností akčního žánru?

Zdroje: TheSun, DigitalSpy

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest