Jurassic World: Dominion - Fotky ukazují masivní zasněžené kulisy

Jurassic World: Dominion - Fotky ukazují masivní zasněžené kulisy | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Že uvidíme dinosaury na sněhu, začíná v tuhle chvíli působit nevyhnutelně.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Natáčení hollywoodských velkofilmů v tuhle chvíli stojí. Mnoha fotek z natáčení se tím pádem nedočkáme. Paparazzi v Británii se nicméně rozhodli využít relativního klidu, který všude momentálně panuje a z dronu vyfotili obří kulisy, které vyrostly v ateliérech Pinewood. Zaměřme se konkrétně na snímky kulis pro Jurassic World: Dominion.

Už dříve jsme věděli, že alespoň na chvíli se vyprávění podívá do chladné oblasti, když samotní filmaři sdíleli fotky ze sněhem pokryté Kanady. Tehdy jsme ještě mohli připouštět variantu, že se ve filmu objeví třeba jen kratičká studená sekvence. Po zveřejnění fotek z Pinewoodu je ale jasné, že scény ze studeného prostředí dostanou ve filmu podstatný prostor. Jinak by filmaři jen těžko stavěli takto masivní zasněžené kulisy, jaké můžete níže vidět.

Kulisám vévodí velké, sněhem pokryté útesy. Uprostřed je vidět havarované malé letadlo. Je zabořené do sněhu? Anebo do ledu? Bude snad celá plocha po dokončení zamrzlým jezerem? Je struktura na pravé straně hráz přehrady? Ať už je nebo není, je to zjevně člověkem vyrobená masivní struktura. Je to součást nějaké základny? Schválně v komentářích dejte vědět, zda na fotkách vidíte cokoliv dalšího, co stojí za zmínku.

Další kapitola »

Galerie: 4

Jurassic World: Dominion - Fotky ukazují masivní zasněžené kulisy | Fandíme filmu Jurassic World: Dominion - Fotky ukazují masivní zasněžené kulisy | Fandíme filmu Jurassic World: Dominion - Fotky ukazují masivní zasněžené kulisy | Fandíme filmu Jurassic World: Dominion - Fotky ukazují masivní zasněžené kulisy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest