Jurský svět 3: Natáčení začalo a oficiální název byl odhalen

Jurský svět 3: Natáčení začalo a oficiální název byl odhalen | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Chris Pratt rozebírá, co by název měl znamenat a herecky nabité obsazení se připomíná.

Režisér Colin Trevorrow na sociálních sítích potvrdil, že padla první klapka Jurského světa 3. Tu klapku si můžete prohlédnout dole v galerii a jak sami vidíte, odhaluje také oficiální název filmu – Jurassic World: Dominion. Česky tedy zhruba Jurský svět: Nadvláda nebo pokud bychom chtěli název zanechat sexy, tak Jurský svět: Dominium. Chris Pratt, představitel Owena Gradyho, fotku sdílel a připsal k ní:

Podle slovníku anglický výraz dominion označuje svrchovanost nebo kontrolu. Příklad použití ve větě: „Lidská snaha ustanovit ‚dominium‘ nad přírodou“. A pak Pratt ještě dodal: „Držte si klobouky“. Možná je v tom herec s námi a jen tak blbne, možná vychází z podrobnějších znalostí, které o filmu má. Pokud by platila druhá možnost, tak nám Pratt možná naznačuje, že si člověk dosud myslel, že má nadvládu nad přírodou. Pokud zatím nebyl vyveden z omylu, tak třetí Jurský svět by jej definitivně mohl přesvědčit o tom, že to neplatí.

A k fotce lze dodat ještě jednu věc: Trevorrow na Instagramu na snímku označil Pratta, Bryce Dallas Howard, Sama Neilla, Lauru Dern a Jeffa Goldbluma. To můžeme vnímat jako další signál toho, že trojice Neill, Dern, Goldblum skutečně nebude ve snímku jen tak hostovat, ale že opravdu půjde o plnohodnotné postavy. Ostatně, Chris Pratt před pár dny uvedl, že film bude tak trochu jako „Avengers Jurského parku“.

Jurský svět 3 režíruje Colin Trevorrow, scénář společně s ním píše Emily Carmichael. V hlavních rolích se vrátí Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Doplní je Sam Neill, Jeff Goldblum a Laura Dern z původní trilogie. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 10. 6. 2021.

Galerie: 2

Jurský svět 3: Natáčení začalo a oficiální název byl odhalen | Fandíme filmu Jurský svět 3: Natáčení začalo a oficiální název byl odhalen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest