Old Guard: Nesmrtelní: Netflix vypustil trailer na "highlanderovskou" akční jednohubku

Old Guard: Nesmrtelní: Netflix vypustil trailer na "highlanderovskou" akční jednohubku | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Charlize Theron se efektně ohání sekerou, ale čekali jsme od traileru víc.

Netflix nedávno ukrutně zabodoval s Hemsworthovým Vyproštěním a další hit je zřejmě v období koronavirové krize na cestě. Velmi pravděpodobně totiž uspěje i akční fantasy řežba Old Guard: Nesmrtelní, v níž Charlize Theron vede skupinu nesmrtelných válečníků, kteří v tichosti procházejí dějinami lidstva. Sloužit navěky je ale těžší, než se zdá. Tajná skupina záhadných vojáků, kteří nikdy neumírají, chrání pod vedením bojovnice Andy s tváří Theron smrtelný svět už stovky let. Jednotka dostane zakázku na záchrannou misi, při které však dojde k odhalení jejich nadpřirozených sil. Andy spolu s nejnovější členkou týmu Nile, kterou si střihla Kiki Lane, musí jednotce pomoct s likvidací těch, kdo se za každou cenu snaží replikovat a prodávat jejich superschopnosti. Snímek vychází z komiksové předlohy Grega Rucky, přičemž o režii se postarala Giny Prince-Bythewood (Láska a basket, Tajný život včel).

Old Guard: Nesmrtelní má být drsný, akcí našlapaný komiksový výplach, který ovšem v traileru nijak extra nepřesvědčuje. Akce je pomálu, dialogy nezáživné a celkově chybí ukázce tempo a správná akční dynamika. Nejde o žádnou katastrofu, ale z materiálu se určitě dalo vytřískat více. Theron to sice sekce, ale vyjma umírací scény upoutávka ničím zvlášt neosloví. Člověk by čekal, že ve dvouminutovém traileru bude alespoň jedna koulervoucí akční sekvence, ale tvůrci si to nejvýživnější, doufejme, schovávají do samotného filmu. Nicméně už teď můžeme říci, že druhý Highlander z "Nemrtelných" asi nebude. Premiéra na Netflixu proběhne 10. července 2020.

Foto: Netflix

Galerie: 6

Old Guard: Nesmrtelní: Netflix vypustil trailer na "highlanderovskou" akční jednohubku | Fandíme filmu Old Guard: Nesmrtelní: Netflix vypustil trailer na "highlanderovskou" akční jednohubku | Fandíme filmu Old Guard: Nesmrtelní: Netflix vypustil trailer na "highlanderovskou" akční jednohubku | Fandíme filmu Old Guard: Nesmrtelní: Netflix vypustil trailer na "highlanderovskou" akční jednohubku | Fandíme filmu Old Guard: Nesmrtelní: Netflix vypustil trailer na "highlanderovskou" akční jednohubku | Fandíme filmu Old Guard: Nesmrtelní: Netflix vypustil trailer na "highlanderovskou" akční jednohubku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest