The Old Guard: Je tu první pohled na Charlize Theron v další ostré akční roli

The Old Guard: Je tu první pohled na Charlize Theron v další ostré akční roli | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Komiksový film o nesmrtelných bojovnících se začíná více poodhalovat. 

Charlize Theron po Atomic Blonde (vychází z The Coldest City) skočila do dalšího filmu podle komiksu. V The Old Guard nehraje soběstačnou tajnou agentku, ale vtělila se do role vůdkyně nesmrtelných válečníků, které procházejí v tajnosti staletími, podobně jako Connor MacLeod v Highlanderovi. Ale zatímco Connor v tichosti vyčkával na neodvratitelný střet s válečníkem Kurganem, „aby mohl zůstat jen jeden“, „Andy“ (Theron) a zbytek týmu, jenž stojí na straně dobra, mají jiné starosti. Ty začnou ve chvíli, kdy jsou jejich schopnosti zachyceny na video a na paty se jim pověsí operativec CIA, historik Copley a šéf farmacie Merrick, který chce na hrdinech experimentovat.

Theron o své postavě prozradila, že si dala hodně záležet, aby na ní byla znát váha tisíců let. Nedokáže snést pocit, že by seděla se založenými rukama někde v koutě a nic nedělala. Za svou dlouholetou existenci se k ní postupně připojovali další nesmrtelní bojovníci. Jeden z nich třeba bojoval po boku Napoleona, další dva jsou pro změnu válečnici z křížových výprav. Nikdo z nich neví jak a proč tuhle nadpřirozenou schopnost mají. Přesně to vyděsí i americkou vojandu Nile Freeman, která byla zabita během mise na Středním východě a teď si klade otázku, jak to, že žije.

The Old Guard má tónem mnohem víc připomínat filmy 30 minut po půlnoci či Muže v ohni než superhrdinský film. V galerii můžete kouknout na první fotky, kde například vidíme, že se Theron pustí do boje v letadle. Snímek si odbyde premiéru 10. 7. na Netflixu.

Zdroj: Vanity Fair

Zdroj fotek: The Old Guard Twitter 

Galerie: 7

The Old Guard: Je tu první pohled na Charlize Theron v další ostré akční roli | Fandíme filmu The Old Guard: Je tu první pohled na Charlize Theron v další ostré akční roli | Fandíme filmu The Old Guard: Je tu první pohled na Charlize Theron v další ostré akční roli | Fandíme filmu The Old Guard: Je tu první pohled na Charlize Theron v další ostré akční roli | Fandíme filmu The Old Guard: Je tu první pohled na Charlize Theron v další ostré akční roli | Fandíme filmu The Old Guard: Je tu první pohled na Charlize Theron v další ostré akční roli | Fandíme filmu The Old Guard: Je tu první pohled na Charlize Theron v další ostré akční roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest