The Old Guard: Další člen v partě nesmrtelných vojáků

The Old Guard: Další člen v partě nesmrtelných vojáků | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Válečníci z komiksů zalovili mezi herci z hraného Aladina a do svých řad naverbovali dalšího člena.

V Netflixu se rozhodně nenechali na dlouho zaskočit tím, že si od nich marveláci stáhli své komiksové postavy zpět. V tomto konkrétním případě to vyřešili jednoduše a uvedou příběh jiných hrdinů, tentokrát z vydavatelství Image comics. Víme už, že jedničkou adaptace bude Charlize Theron, spolu se kterou byla oznámena i účast nepříliš známé herečky KiKi Layne. I když zjevně půjde o akčňák táhnutý ženskými hrdinkami, objevil se na scéně už i jejich nový kolega.

V roli někdejšího maurského válečníka se objeví jedna z hvězd Disneyho muzikálu Aladin, který se v těchto dnech snaží okouzlit diváky v kinech. Rovnou zklidním případné naděje – nejde o Willa Smithe, nýbrž o Marwana Kenzariho, který ztvárnil Jafara. Kenzari se možná jeví jako malá ryba, což nejde popřít, ale je namístě dodat, že jeho jméno se na pravidelné bázi začíná objevovat i ve velkých filmových produkcích (vzpomeňme třeba Vraždu v Orient Expressu nebo Mumii).

Více podrobností o celém projektu si můžete přečíst v starším článku zde.

The Old Guard bude pojednávat o skupině nesmrtelných žoldáků procházejících napříč dějinami. Nadšení z nesmrtelna je již dávno vyčpělé, než se najednou neprokáže existence nového nesmrtelného vojáka, jakési černé ženy sloužící u mariňáků. Navíc zde pracuje i zločinná organizace, která jejich schopnosti a nesmrtelnost zaznamená na video.

Zdroj: TheHollywoodReporter

Galerie: 5

The Old Guard: Další člen v partě nesmrtelných vojáků | Fandíme filmu The Old Guard: Další člen v partě nesmrtelných vojáků | Fandíme filmu The Old Guard: Další člen v partě nesmrtelných vojáků | Fandíme filmu The Old Guard: Další člen v partě nesmrtelných vojáků | Fandíme filmu The Old Guard: Další člen v partě nesmrtelných vojáků | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest