Sněhová královna se má stát další Disneyho hranou pohádkou

Sněhová královna se má stát další Disneyho hranou pohádkou | Fandíme filmu
Walt Disney Animation Studios
Klasická pohádka Hanse Christiana Andersena, na které je volně postaveno populární Ledové království, dostane vlastní hranou verzi.

Disney si v posledních letech kromě kupování obrovských studií a značek našel ještě jednu obrovskou zálibu. A to sice adaptování klasických animovaných pohádek a postav do hrané podoby. Takovýchto předělávek jsme mohli vidět již mnoho, bavíme se například o Popelce, Lvím králi, Aladinovi nebo letošní Mulan. Ještě více se jich pak aktuálně chystá. Již nějakou dobu se pracuje na Malé mořské víle, nedávno byl pak kromě jiného ohlášen i nový Herkules. Do této supinky se nyní dle zákulisních informací serveru The DisInsider přidává další klasická postava, a to sice Sněhová královna.

Ta po vzoru Malé mořské víly původně pochází z pera slavného dánského spisovatele Hanse Christiana Andersena, přičemž se na knižních stránkách objevila již v roce 1844. Postava se na rozdíl od dalších Disneyho hraných pohádek své animované podoby v minulosti nedočkala, inspiraci z díla každopádně volně čerpadlo úspěšné Ledové království. Kdo však čeká pouhý remake populárního animáku, ten se nedočká - Sněhová královna bude zcela novým snímkem. Bližší detaily o režisérovi, hereckém obsazení nebo datu premiéry v tuto dobu bohužel nejsou známy.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační.

Zdroj: The Disinsider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest