X-Men: First Class - Mutanti se představují v sadě upoutávek

X-Men: First Class - Mutanti se představují v sadě upoutávek | Fandíme filmu
Beast, Mystique, Banshee a Havok se představují v minutových ochutnávkách.

Série X-Men patří k tomu nejlepšímu, co na poli komiksových filmů vzniklo a reputaci jí nedokázali zkazit ani přímočaře akční trojka ani vyloženě vyprázdněný Wolverine. Pátý film – X-Men: První třída – dostal na starost Matthew Vaughn, talentovaný tvůrce filmů jako Hvězdný prach, Po krk v extázi a především výborného Kick-ass. Další dobrou zprávou bylo producentské angažování Bryana Singera, tvůrce prvních dvou dílů. Dal se tak očekávat silný příběh vyprávěný pevnou filmařskou rukou, s potřebným kumštem a jasnou vizí. I herecké obsazení se jevilo už od prvních oznámených jmen velice slibně (v rolích mladého Doktora X a mladého Magneta se čekají velké věci od Jamese McAvoye a Michaela Fassbendera).

Pak se ale začaly množit špatné zprávy. Studio film neuvěřitelným způsobem uspěchalo a režisér tak na natáčení a postprodukci dostal jen naprosté minimum času. Dodnes není jisté, zda se to nějakým způsobem negativně neprojeví na výsledku. Nevydařil se ani start reklamní kampaně, kdy na internet nedopatřením unikla nedomrlá fotografie, která k propagaci vůbec neměla sloužit. Tvůrci situaci rychle žehlili sadou prvních oficiálních fotek, které už vypadaly podstatně lépe, jen aby jim v zápětí podrazily nohy nepovedené plakáty.

Srdce fanoušků si První třída snad definitivně získala s nástupem trailerové kampaně, protože ta je prozatím špičková. Od prvního teaseru mají všechny upoutávky emocionální náboj i akční tah na branku. Postavy i na malém prostoru rychle přirostou v srdci a ještě stihnou ukázat střípky z filmového příběhu. Kromě standardních x-menských témat lidské odlišnosti a vyrovnávání se s ní tu půjde především o prvopočátky Xavierovy školy pro nadané a odhalení pozadí nepřátelského vztahu Profesora X a Magneta, tak jak ho známe z předchozích filmů. To vše je zasazené do skutečných historických událostí, kdy se X-Meni ve filmu aktivně zapojí do řešení Kubánské raketové krize (významný bod studené války, kdy lidstvo stálo na pokraji atomového konfliktu). Pokud jste žádnou z předchozích upoutávek ještě neviděli, pusťte si alespoň kinotrailer, rozhodně stojí za to. Nejnovější trailerová nálož od MTV vám představí jednotlivé nové mladé hrdiny.

 

X-Men: First Class - Character trailer - Havok

 

X-Men: First Class - Character trailer Banshee

 

X-Men: First Class - Character trailer Mystique

 

X-Men: First Class - Character trailer Beast

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest