Twilight Sága: Rozbřesk bude o 8 minut delší

Twilight Sága: Rozbřesk bude o 8 minut delší | Fandíme filmu
Robert Pattinson vám vysvětlí, že mladou dívku ke všemu nejsnáze přesvědčíte sexem, aneb rozšířené DVD. A  film má šanci na 10 Zlatých malin.

13. března [EDIT: Teď to vypadá, že až 20. března] u nás vyjde Rozbřesk II. na DVD a Blu-ray, přičemž na konci článku si ho můžete předobjednat a v playlistu na něj najdete upoutávku, nicméně daleko zajímavější asi pro fanoušky bude rozšířená verze Rozbřesku I., která zkraje března vyjde ve Spojených státech a později se snad podívá i k nám. Film bude v extended verzi o osm minut delší (člověku se až nechce věřit, že z knihy rozložené do dvou filmů ještě něco šlo vynechat) a uvidíte v něm například scénu z následujícího playlistu, ve které se Bella už asi po stopadesáté rozmyslí a už se zase nechce stát upírem. Proč tentokrát? Protože jí zachutnal sex (jako by si ho potom neužívala dosyta, že). Co na to Edward? Kdyby to byl věděl, že ji zrovna soulož odradí od touhy po nesmrtelnosti, odpanil by svou milou už dávno. Kromě sexuální scény z rozšířené verze filmu uvidíte na konci článku i krátký trailer.

Jaké další novinky k nám dorazily z říše zářivých upírů? O případném restartu nebo pokračování zatím není ani vidu ani slechu, nicméně fanoušky by mohlo zajímat, že Rozbřesk dvojka už stačil utržit v kinech téměř 828 milionů dolarů, což je zdaleka nejvíc z celé série. A aby těch dobrých zpráv nebylo najednou až příliš, tak dodáváme, že film byl nominován hned na deset Zlatých malin (populárních cen pro nejhorší filmy roku), konkrétně tedy ve všech vyhlášených kategoriích!

Twilight Sága: Rozbřesk - Rozšířený sestřih

 

Nominace Malin: Collider.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest