Focus: Kristen Stewart zkusí komediální roli

Focus: Kristen Stewart zkusí komediální roli | Fandíme filmu
A mohla by se objevit v choulostivých scénách s Benem Affleckem.

Již několik týdnů se v kuloárech Hollywoodu šuškalo, že ústřední hvězda super-úspěšné romantické upírské série Twilight Kristen Stewart by si mohla v blízké době poprvé vyzkoušet komediální žánr. Herečka nyní dlouhodobé zvěsti osobně potvrdila a někdy v příštím roce by se měla objevit na plátně po boku Bena Afflecka v zatím tajuplném projektu Focus.

O co jde? Připravovanou romantickou komedii napíše a zrežíruje dvojice osvědčených tvůrců Glenn Ficarra a John Requa, jež stojí za podobně laděnými snímky I Love You Phillip Morris a Bláznivá, zatracená láska. Příběh by měl vyprávět o protřelém podvodníkovi (Affleck), který si vezme pod svá ochranná křídla novou, výrazně mladší kolegyni (Stewart). Situace se zkomplikuje ve chvíli, kdy se dvojice do sebe zamiluje.

Zápletka sice zní poněkud tuctově, leč fanoušky půvabné tmavovlásky může těšit skutečnost, že by se jejich oblíbenkyně měla objevit na plátně s o 18 let starším Benem v několika choulostivých scénách. Natáčení by podle Kristen mělo začít v dubnu 2013. Datum premiéry dosud nebylo stanoveno. Dvaadvacetiletá herečka je v poslední době na roztrhání. Svůj komediální debut vyhlíží s nadšením, avšak než padne první klapka, chtěla by si střihnout ještě nějakou další menší roli. „Duben bude až hrozně za dlouho,“ vyznala se Stewartová v nedávném interview. Připomínáme, že jeden čas měli hrát hlavní role Emma Stone a Ryan Gosling.

Zdroje: HitFix, Perez Hilton, Hollywoodlife

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest