Captain Marvel 2 by údajně mohla natočit režisérka Hry o trůny

Captain Marvel 2 by údajně mohla natočit režisérka Hry o trůny | Fandíme filmu
Marvel Studios
Předpokládáme, že Captain Marvel 2 zrežíruje ženská režisérka. Bude to právě dáma, které léta velkofilmy o vlásek unikají?

U Captain Marvel 2 prozatím nevíme, kdo snímek zrežíruje. Prakticky jisté je, že to nebudou Anna Boden a Ryan Fleck, kteří po natočení prvního dílu zcela zapadli. Pro druhý film bude chtít studio někoho, kdo nebude jen následovat pokyny a vést obstojně dialogové scény, ale celkově dokáže snímku vtisknout silnější tvar a vizi. Insider Daniel Richtman teď tvrdí, že na listině potenciálních kandidátů je mimo jiných také Michelle MacLaren.

Michelle je zkušená seriálová režisérka, která natočila řadu epizod Perníkového táty, Pozůstalých, Živých mrtvých či Hry o trůny. Na velkou filmovou příležitost však Michelle čeká. Wonder Womanproklouzla mezi prsty, snímek Cowboy Ninja Viking s Chrisem Prattem byl odložený na neurčito a o údajném filmu se Spider-Woman zatím máme pouze nepotvrzené zákulisní klepy.

Uvidíme, zda se tentokrát Michelle do „velkého“ Hollywoodu konečně podaří proklouznout. Když si Marvel v minulosti vypůjčil režiséra od Hry o trůny, byl z toho Thor: Temný svět, který mezi všemi marvelovkami sklízel možná ty vůbec nejslabší známky. Na druhou stranu ze seriálové prostředí pocházejí třeba také bratři Russoovi, kteří se naopak etablovali skvěle a dotáhli to až k natáčení Avengers: Endgame. O Captain Marvel 2 zatím víme jen velmi málo, jisté je snad jen to, že scénář píše Megan McDonnell a datum premiéry je stanovené na 8. 7. 2022. Dle neoficiálních zvěstí by snímek mohl souviset s údajně chystanou minisérií Tajná invaze.

Zdroj: Daniel R

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest