She-Hulk: Jednání s Markem Ruffalem o návratu k roli Hulka proběhla

She-Hulk: Jednání s Markem Ruffalem o návratu k roli Hulka proběhla | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
A jak by mohla vypadat She-Hulk, kdyby roli skutečně dostala Alison Brie.

Mark Ruffalo vystoupil na C2E2 v Chicagu, což je taková chicagská obdoba Comic-Conu. A dá rozum, že na podobné akci byl dotázán také na Hulka. Co je pro nás nejzajímavější? Padla otázka na to, zda se objeví v chystané minisérii She-Hulk. Na to Ruffalo odpověděl, že prozatím proběhla s Marvelem předběžná jednání.

V minulosti Ruffalo hovořil o svojí další komiksové budoucnosti podobně neurčitě, nicméně pokud bude herec o návrat stát, můžete se spolehnout, že jej Marvel opět využije. Pokud se nezměnilo nic ve věci právních vztahů se studiem Universal, tak Marvel Studios nesmějí se zeleným obrem točit samostatný film, ale smějí jej pouze využívat v rámci dalších sérií (jako jsou třeba Avengers), takže by určitě dávalo smysl jej angažovat právě v minisérii She-Hulk, která je navíc s Brucem Bannerem v komiksech pevně spjatá. Je to právě transfuze Brucovy krve, která z ní v sešitech udělá zelenou superhrdinku.

V galerii se můžete podívat, jak by to podle kreativních fanoušků vypadalo, kdyby se právní situace vyřešila a Ruffalo by směl zadaptovat populární komiksový příběh World War Hulk, anebo kdyby byla do role She-Hulk skutečně obsazena Alison Brie, která je s rolí v posledních dnech spojována.

She-Hulk, alias Jennifer Walters je v komiksech sestřenice Bruce Bannera, kterou postřelí mafiáni a Bruce jí musí dát transfuzi svojí krve, aby jí zachránil život. Nějakou dobu má potíže se sebekontrolou, ale nakonec nad sebou získá nadvládu, podobně jako Bruce ve filmech. Občanským povoláním je právnička, ale také je součástí týmu Avengers. Chystanou minisérii připravuje scenáristka Jessica Gao. Minisérie bude nejspíš uvedená v roce 2022.

Zdroje: Laughing Place, Zerologhy, Bosslogic, ComicBook.com

Galerie: 3

She-Hulk: Jednání s Markem Ruffalem o návratu k roli Hulka proběhla | Fandíme filmu She-Hulk: Jednání s Markem Ruffalem o návratu k roli Hulka proběhla | Fandíme filmu She-Hulk: Jednání s Markem Ruffalem o návratu k roli Hulka proběhla | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest