Poslouchej: První česká premiéra po znovuotevření kin se představuje

Poslouchej: První česká premiéra po znovuotevření kin se představuje | Fandíme filmu
Bontonfilm
Zobrazit dalších 8 obrázků
Kina se pomaličku probírají zpět k životu a hned ve čtvrtek zkusí štěstí první česká premiéra.

Po týdnech strádání se konečně otevírají (některá) kina a hned 14. května 2020 nás čeká první česká premiéra. Půjde o psychologický thriller Poslouchej režisérského a scenáristického dua David Laňka a Martin Müller, který zachycuje mladý pár na výletě, během něhož vyjde najevo strašlivé a nebezpečné tajemství. Původně měl snímek vtrhnout do českých kin na konci dubna, leč z pochopitelných důvodů se tak nestalo. "V jednu chvíli jsme vážně uvažovali o uvedení Poslouchej v internetové VOD distribuci a začali na ní pracovat. Díky rychlému vývoji situace a otevření kin můžeme jít nakonec přeci jen do kin a to pouze se zpožděním pár týdnů. Tedy téměř podle plánu," raduje se Laňka.

Snímek vypráví příběh mladého páru, který vyráží na výlet, aby jejich vztahu dodali novou energii, protože se zdá, že už se vyčerpal a spěje k zániku. Dívka má navíc silné podezření, že jí je partner nevěrný, ale nemá pro to důkazy. Partnerovo koketní chování vůči jiným ženám ji v tom však utvrzuje. Během cesty, kdy její partner spí, uslyší v autě hlas a jak se záhy ukáže, jde o hlas mužovy milenky. Ta se dokonce dívce začne zjevovat. Je to jen noční můra, halucinace, nebo snad její partner skrývá daleko hrůznější tajemství, než jsou občasné zálety? Jak ubíhají kilometry, atmosféra houstne a ve chvíli, kdy dívka záhadu rozluští, jí začne jít o život.

Thriller Poslouchej už také stačil získat i několik ocenění. Na přehlídce filmů v Londýně Latitude Film Awards získal film hned několik třetích míst (v kategoriích film, hudba, kamera) a na Hollywood Blood Horror Festivalu dokonce získal ceny za nejlepší film, herecký pár, hudbu a plakát.

V hlavních rolích se představují Kristýna Podzimková, Aleš Bílík, Veronika Lazorčáková, Petr Batěk a Alena Štréblová.

Zdroj: Tisková zpráva_BF

Foto: Bontonfilm

Galerie: 9

Poslouchej: První česká premiéra po znovuotevření kin se představuje | Fandíme filmu Poslouchej: První česká premiéra po znovuotevření kin se představuje | Fandíme filmu Poslouchej: První česká premiéra po znovuotevření kin se představuje | Fandíme filmu Poslouchej: První česká premiéra po znovuotevření kin se představuje | Fandíme filmu Poslouchej: První česká premiéra po znovuotevření kin se představuje | Fandíme filmu Poslouchej: První česká premiéra po znovuotevření kin se představuje | Fandíme filmu Poslouchej: První česká premiéra po znovuotevření kin se představuje | Fandíme filmu Poslouchej: První česká premiéra po znovuotevření kin se představuje | Fandíme filmu Poslouchej: První česká premiéra po znovuotevření kin se představuje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest