Strážci Galaxie: Komediální scény jsou pro Davida Bautistu těžké, nemyslí, že je vtipný

Strážci Galaxie: Komediální scény jsou pro Davida Bautistu těžké, nemyslí, že je vtipný | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
David Bautista se rozpovídal o tom, jak by daleko raději točil dramatické role a prozradil, proč se objevil v hrozném Plánu útěku 2.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Strážci Galaxie jsou skvělým případem toho, kdy spolu jdou komedie a drama ruku v ruce. I ti největší šašci mají srdce, i v nejtragičtějších situacích se dá najít špetka humoru. A takový je prostě život, nikdy není docela vážný, ani docela bezstarostný. Vyprávění je osázené jedinečnými figurami, které každá sama o sobě nabízejí jeden dílek skládačky, další úhel pohledu na tragikomedii života. Hodně specifická je postava Draxe, kterou hraje Dave Bautista.

Drax je tragická figura. Přišel o svoji rodinu. Zároveň pochází z kultury, která je rituální, důležitou roli pro ni hraje čest a je velice přímá. Nechápe ironii, sarkasmus ani další nuance toho, jak ostatní běžně mluví. A právě osoba Draxova naturelu se dá dohromady s partou uštěpačných podvodníčků, kteří jsou málokdy přímí, neustále se schovávají za masku humoru a trousí břitké poznámky. Už Draxova snaha ostatní Strážce pochopit a koexistovat s nimi je často sama o sobě vděčným zdrojem humoru, nicméně ještě zábavnější je, když se Drax pokouší do skupiny včlenit a imitovat konverzační schémata tradičně smýšlejících jedinců.

Pro nás je to vynikající zábava, už ale ne tolik pro samotného Davida Bautistu, který v podcastu Inside of You herce Michaela Rosenbauma (Lex Luthor ze Smallvillu) připustil, že je pro něj komediální role dost obtížná a daleko víc preferuje dramatické úkoly:

Další kapitola »

Galerie: 2

Strážci Galaxie: Komediální scény jsou pro Davida Bautistu těžké, nemyslí, že je vtipný | Fandíme filmu Strážci Galaxie: Komediální scény jsou pro Davida Bautistu těžké, nemyslí, že je vtipný | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest