Deadpool 3 má podle Reynoldse potenciál. Brzdí vše Marvel?

Deadpool 3 má podle Reynoldse potenciál. Brzdí vše Marvel? | Fandíme filmu
20th Century Studios
Představitel Deadpoola je pro roli stále nadšený a vidí možnosti. Rob Liefeld, autor předlohy, viní Marvel z toho, že se zatím nic neděje.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Po tom, co Disney koupil studio Fox, vrátila se filmová práva na všechny X-Meny do rukou Marvel Studios. Od první chvíle bylo zřejmé, že Marvel na dosavadní filmy s Hugh Jackmanem, Jennifer Lawrence či Patrickem Stewartem nehodlá nijak navazovat, všechny linky ukončí a začne příběhy mutantů vyprávět znovu od začátku, s čistým štítem. Tedy až na jednu výjimku – na Deadpoola. Ten je v podání Ryana Reynoldse zkrátka až příliš populární na to, než aby Marvel jeho potenciál nechal ležet ladem. Je otázka, jak mládeži nepřístupný hrdina s vazbou na dosavadní X-Men filmy zapadne do rodinného marvelovského univerza, nicméně jak Ryan Reynolds, tak další zúčastnění potvrzovali, že jednání probíhají a všichni hledají způsob, jak do sebe nekompatibilní puclíky zapojit.

Zatím nicméně nemáme žádné informace o tom, že by se podařilo najít řešení. V rozhovoru pro Total Film Reynolds uvedl, že že se stále u Marvelu cítí jako nováček a pořád se rozkoukává. Zjišťuje, co je a co není možné a zatím zkrátka a dobře doufá, že další Deadpool vznikne, a že bude moci být součástí širšího Marvel Cinematic Universe. Podle Ryana by to byla výhra pro všechny. Rozhovor primárně souvisel se snímkem Free Guy, dost možná tedy byl pořízený v době, kdy se stále ještě počítalo s tím, že film bude uvedený v červenci do kin. Situace se tak mohla od té doby vyvinout.

Pak je tu nicméně několik dní staré interview pro show Jimmyho Fallona, kdy téma přišlo na přetřes znovu. Fallon se zeptal, zda se Deadpool spojí se zbytkem Marvelu, na což Reynolds váhavě odpověděl, že s Marvelem i bez Marvelu vidí nepřeberné možnosti. Ať už bude Deadpool pokračovat zcela samostatně anebo se začlení do Marvel Cinematic Universe, je spousta cest, kterými se lze vydat. Obecně se Reynolds těší, až bude moci další Deadpoolovy příběhy vyprávět.

Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest