Fantastická zvířata: Kdo si málem zahrál hlavní roli

Fantastická zvířata: Kdo si málem zahrál hlavní roli | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Mloka si mohl střihnout jeden z X-Menů nebo časoprostorem cestující Doktor.

Když v roce 2016 spatřil světlo světa první díl "potterovských" Fantastických zvířat, měl už Eddie Redmayne alias Mlok Scamander ve filmografii několik kvalitních zářezů, včetně oscarovek Teorie všeho a Dánská dívka. Neměl tedy o práci a příležitosti nouzi ovšem kouzelnický svět z pera J.K. Rowling jej nesmírně lákal. Nicméně atraktivní part přitahoval přirozeně i další talentované herce. Hledání Mloka (Newta) započalo již v polovině roku 2015 a provázela jej široká paleta spekulací o tom, kdo by se mohl objevit v hlavní roli. Jakmile dorazil na casting Redmayne, ihned se z něj stal favorit číslo jedna, k čemuž výrazně přispěl i fakt, že jej preferovala samotná Rowling (Redmayne se v minulosti ucházel o roli Toma Riddla v potterovské sérii). Nutno podotknout, že konkurenci neměl vůbec marnou.

Ponejvíce se skloňovala dvě jména. Prvním byl Nicholas Hoult, kterého si určitě pamatujete z X-Menů (První třída, Budoucí minulost, Apokalypsa, Dark Phoenix) nebo z dobrodružné fantasy Jack a obři (Jack the Giant Slayer). Druhé jméno vyvolalo trošku bouřlivější reakci. Do závěrečné trojky se totiž dostal Matt Smith, jenž byl v kurzu po svém výkonu v "nekonečném" britském seriálu Pán času (Doctor Who). Fanoušci reagovali na tuhle zvěst pozitivně, přičemž Smith údajně měl o roli zájem a studio o něm vážně uvažovalo. Proč to nakonec neklaplo, to nikdo neví, ale šušká se, že Smith dokonce nikdy na oficiálním castingu nebyl.

Fantastická zvířata a kde je najít (2016): Newt Scamander přichází do New Yorku se svým záhadným kufříkem, ve kterém se nachází obrovská sbírka vzácných magických tvorů z jeho cest kolem světa. Co se může stát, když se nadaný britský kouzelník vydá do Ameriky a jeho zvířata (některá i trochu nebezpečná) uniknou z kufříku?

Zdroj: ScreenRant

Foto:  Warner Bros.

Fantastická zvířata a kde je najít

10.11.2016 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 3

Fantastická zvířata: Kdo si málem zahrál hlavní roli | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Kdo si málem zahrál hlavní roli | Fandíme filmu Fantastická zvířata: Kdo si málem zahrál hlavní roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest