Scooby a Holmes místo kin míří na internet, další filmy se odkládají

Scooby a Holmes místo kin míří na internet, další filmy se odkládají | Fandíme filmu
Paramount / Warner
Několik dalších kinofilmů bude k vidění doma v obýváku, jiné se odkládají na pozdější termíny.

Hollywoodská škatulata pokračují. Když nemohou diváci na filmy, musejí filmy za diváky. Další snímek, který (minimálně v některých zemích) vyrazí místo kin rovnou do digitální distribuce, je animák Scoob!, čili nový příběh o psovi Scooby-Doo a jeho partě vyšetřovatelů paranormálních jevů. Je možné, že se společnost Warner inspirovala úspěchem, který studio Universal zaznamenalo s Trolly 2, kteří v digitální distribuci dokázali utržit desítky milionů dolarů. Scoob! dorazí 15. května, kdy měl původně být uvedený do kin.

Jestliže u Scooba! příliš nevěříme tomu, že by byl k zapůjčení i u nás, daleko veselejší situace panuje u Enoly Holmes. U příběhu mladší sestry Sherlocka Holmese to vypadalo, že je snímek určený pro kina, nicméně globální distribuční práva získal Netflix, a tak se mohou fanoušci detektivek a Millie Bobby Brown těšit i u nás. Přesný termín zatím nebyl oznámený, avšak očekáváme, že film uvidíme ještě letos.

Společnost Neon (letos zabodovala oscarovými žněmi pro snímek Parazit) už 8. 5. uvede do digitální distribuce snímek Spaceship Earth, který pojednává o skupince lidí, která se v roce 1991 nechala dobrovolně uzavřít na dva roky do karantény v experimentální stanici Biosphere, jež simulovala pozemské podmínky, aby se ověřila funkčnost podobných stanic pro vesmírnou kolonizaci.

Očekávaný muzikál Život v Heights od Lina-Manuela Mirandy na digitál nepůjde, místo toho jej čeká roční odklad. Snímek měl být uvedený letos v červnu, místo toho dostal nové datum premiéry, 18. 6. 2021. A odkladu (i když krátkého) se dočká také thriller Bez výčitek, natočený na motivy románů Toma Clancyho. Původně měl dorazit letos v září, místo toho se přesouvá na 2. 10. 2020. Alespoň tedy v domovských Spojených státech, uvidíme, jak a zda na přesun zareaguje náš trh.

Zdroje: Slashfilm, Collider, THR I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest