Venom 2: Kratičký teaser odhalil logo filmu, Hardy naznačuje boj se Spider-Manem

Venom 2: Kratičký teaser odhalil logo filmu, Hardy naznačuje boj se Spider-Manem | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Po včerejším oznámení odkladu premiéry se nám nabízí pohled na celý název filmu. A co se nám snaží naznačit Tom Hardy?

Včera jsme se dozvěděli, že Venom 2 mění premiéru z letošního října na příští červen, takže si budeme muset počkat na zápas komiksového anithrdiny Venoma s psychopatem Carnagem o něco déle. Společně s odsunutím premiéry byl odhalen celý název filmu, který zní Venom: Let There Be Carnage. O něco později Tom Hardy, který hraje hlavního hrdinu Eddieho Brocka, jenž je hostitelem mimozemského symbiontu, zveřejnil na Instagramu krátký teaser.

V něm vidíme jméno Venom vyvedené ve stejném stylu jako minule a pod ním se postupně objevuje podtitul. Slovo Carnage se změní z bílé barvy na červenou, což zřejmě odkazuje ke vzhledu Venomova protivníka nebo je to zkrátka proto, že Carnage (jak už jeho jméno napovídá) s sebou přináší krvavý masakr. Od chvíle, co se šílený lidský vrah Cletus Kasady (Wood Harrelson) spojil s mimozemským symbiontem, se z něj stává učiněná zrůda. Naznačuje snad teaser, že první upoutávka se pomalu blíží? Nezlobyli bychom se, ale raději v to příliš nedoufejte, premiéra filmu je přeci jen opravdu hodně daleko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Tom Hardy (@tomhardy),

Možná ještě o něco zajímavější než teser s logem, je obrázek, který Tom Hardy sdílel na Instagramu, jen aby jej zase rychle odstranil. Vidět jej můžete nicméně níže, internet obrázek stačil zachytit. Můžete na něm vidět, jak Venom trhá Spider-Mana na kusy. Snaží se nás herec pouze poškádlit? Anebo skutečně naznačuje, že se nové setkání obou dvou postav na filmovém plátně blíží? Co myslíte vy? Dejte vědět v komentářích.

Venoma 2 režíruje Andy Serkis, v hlavní roli se vrací Tom Hardy. Dále hrají Michelle Williams, Woody Harrelson a Naomie Harris. Datum premiéry je stanovené na 25. 6. 2021.

Galerie: 10

Venom 2: Kratičký teaser odhalil logo filmu, Hardy naznačuje boj se Spider-Manem | Fandíme filmu Venom 2: Kratičký teaser odhalil logo filmu, Hardy naznačuje boj se Spider-Manem | Fandíme filmu Venom 2: Kratičký teaser odhalil logo filmu, Hardy naznačuje boj se Spider-Manem | Fandíme filmu Venom 2: Kratičký teaser odhalil logo filmu, Hardy naznačuje boj se Spider-Manem | Fandíme filmu Venom 2: Kratičký teaser odhalil logo filmu, Hardy naznačuje boj se Spider-Manem | Fandíme filmu Venom 2: Kratičký teaser odhalil logo filmu, Hardy naznačuje boj se Spider-Manem | Fandíme filmu Venom 2: Kratičký teaser odhalil logo filmu, Hardy naznačuje boj se Spider-Manem | Fandíme filmu Venom 2: Kratičký teaser odhalil logo filmu, Hardy naznačuje boj se Spider-Manem | Fandíme filmu Venom 2: Kratičký teaser odhalil logo filmu, Hardy naznačuje boj se Spider-Manem | Fandíme filmu Venom 2: Kratičký teaser odhalil logo filmu, Hardy naznačuje boj se Spider-Manem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest