Venom 2: Známe název, avšak premiéra se odkládá

Venom 2: Známe název, avšak premiéra se odkládá | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Vypadá to, že pokračování Venoma by mohla být krásně teatrální záležitost.

Odkládání velkých hollywoodských premiér pokračuje. Ve světě komiksů už svoje filmy stačili odložit Marvel i DC, teď je na tahu studio Sony. To odkládá fanoušky očekávaného Venoma 2. Ten měl být uvedený letos, 2. 10., místo toho však vstoupí do kin 25. 6. 2021, tedy v termínu, ve kterém měl původně být uvedený již odložený The Batman. Opět můžeme pouze spekulovat o tom, co přesně za odkladem stojí. Možná by se vzhledem k aktuálně zabržděnému filmovému průmyslu nestihla včas dokončit postprodukce. Možná studio Sony začíná mít strach, že ani na podzim ještě návštěvnost nebude taková, aby se podobně drahý projekt v kinech dokázal zaplatit. A vyloučit nejde ani to, že červnový termín studio vnímá jako atraktivnější.

Nebo se snad ukázalo, že Venoma 2 nelze uvést do kin před snímkem Morbius? Oba by měly být součástí provázaného spider-manovského světa a původně měl být Morbius uvedený do kin jako první v pořadí. To se změnilo po té, co byla kvůli koronavirové pandemii premiéra odložena na příští březen. Prapůvodně jsme každopádně letos měli dostat od Sony dva pavoučí filmy, místo toho nedostaneme ani jeden. A také se nabízí otázka, zda přesunutí druhého Venoma na příští červen nějak ovlivní premiéru třetího Spider-Mana. Ta je totiž v tuhle chvíli stanovená na příští červenec. Bylo by studio ochotné uvést dva pavoučí velkofilmy do kin v tak těsné návaznosti?

Na podobné otázky zatím nemáme odpověď, ale dozvěděli jsme se něco úplně jiného. Už víme, jak se pokračování Venoma nakonec bude jmenovat. Název zní: Venom: Let There Be Carnage, tedy zhruba Venom: Budiž masakr, nebo Nechť započne masakr. Titul samozřejmě odkazuje k antagonistovi filmu, kterým je Carnage (Masakr). To je v komiksech další symbiontní zabiják, který vzniká spojením mimozemského organismu a vyšinutého sériového vraha, Cletuse Kasadyho. Právě kvůli povaze hostitele je nový symbiont daleko nebezpečnější než třeba Venom, ve kterém dlí relativně rozumný Eddie Brock. Cletuse ve filmu hraje Woody Harrelson. Můžeme spekulovat o tom, že teatrální způsob pojmenování filmu koresponduje s tím, jak okázalý bude ve snímku zabiják Carnage, anebo dokonce jak teatrální bude celý film. Momenty, ve kterých se první Venom utrhl ze řetězu a zkrátka si užíval pošahanost daného momentu (veškeré schizofrenní rozhovory mezi mimozemským organismem a Eddiem Brockem), patřily k těm zdaleka nejlepším, tak by vůbec nebylo špatné, kdyby se v podobném duchu dvojka nesla úplně celá.

Na závěr si pusťte video z natáčení prvního Venoma. A musí se nechat, že bez triků film teatrálně rozhodně vypadá : )

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Not remotely awkward BTS snippet recorded by Kelly Marcel Venom 1 physical theatre 101 -

Příspěvek sdílený Tom Hardy (@tomhardy),

Venoma 2 režíruje Andy Serkis, v hlavní roli se vrací Tom Hardy. Dále hrají Michelle Williams, Woody Harrelson a Naomie Harris. Datum premiéry je stanovené na 25. 6. 2021.

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Venom 2: Známe název, avšak premiéra se odkládá | Fandíme filmu Venom 2: Známe název, avšak premiéra se odkládá | Fandíme filmu Venom 2: Známe název, avšak premiéra se odkládá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest