Venom 2: Kromě Carnage by se měla také v pokračování ukázat ukřičená Shriek

Venom 2: Kromě Carnage by se měla také v pokračování ukázat ukřičená Shriek | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ústřední záporák na Venoma zřejmě nebude sám. Seznamte se s potenciální společnicí Cletuse Kasadyho.

Vypadá to, že Venomovi v pokračování nebude jeden antagonista stačit. Začalo se proslýchat, že kromě Carnage by se ve Venomovi 2 měla objevit také ženská záporáčka jménem Shriek. Shriek, občanským jménem Frances Barrison, byla ve spider-manovských komiksech představena v roce 1993 a byla také součástí série Maximum Carnage. Jedná se o drogovou dealerku a mutanta a nadlidské schopnosti se v ní aktivovaly poté, co si prošla těžkým traumatem, které ji dovedlo na hranici šílenství. S Cletusem Kasadym sdílí milostné pouto a společně tvoří nebezpečnou dvojici, kterou opravdu nechcete potkat. 

Shriek umí manipulovat se zvukem a to mnoha různými způsoby. Například může proniknout do myslí lidí a vyvolat v nich strach, hněv nebo nenávist a tím nutí své oběti k násilí. Z rukou může Shriek vystřelovat paprsky zvukové energie nebo se chránit zvukovým polem a létat. Se svými schopnostmi je také schopna generovat zvukový křik, který může nepřítele ohlušit nebo dezorientovat.

Přítomnost postavy, která je milostně vázaná na ústředního Venomova padoucha by tak ve filmu dávala smysl. V komiksu byla zavřená v mentálním institutu Ravencroft s dalšími šílenci, mezi nimiž byl čirou náhodou i Kasady, který ji při svém útěku osvobodil. Podobným způsobem by to třeba šlo udělat i ve Venomovi 2. V potitulkové scéně Venoma jsme viděli, jak hlavní hrdina Eddie Brock přijíždí do věznice San Quentin, kde se oba muži poprvé potkají. V jedné z vedlejších cel by tak mohla sedět i Shriek a společně by utekli a následně se postavili Venomovi. Představitelka Shriek se momentálně hledá. 

Zdroje: Deadline, Geek Tyrant

Galerie: 6

Venom 2: Kromě Carnage by se měla také v pokračování ukázat ukřičená Shriek | Fandíme filmu Venom 2: Kromě Carnage by se měla také v pokračování ukázat ukřičená Shriek | Fandíme filmu Venom 2: Kromě Carnage by se měla také v pokračování ukázat ukřičená Shriek | Fandíme filmu Venom 2: Kromě Carnage by se měla také v pokračování ukázat ukřičená Shriek | Fandíme filmu Venom 2: Kromě Carnage by se měla také v pokračování ukázat ukřičená Shriek | Fandíme filmu Venom 2: Kromě Carnage by se měla také v pokračování ukázat ukřičená Shriek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest