Sony má pro svůj "spider-manovský" vesmír plány na osm let dopředu

Sony má pro svůj "spider-manovský" vesmír plány na osm let dopředu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Není divu s ohledem na úspěch dosavadních projektů.

Společnosti Sony se velmi dobře podařilo nastartovat svůj komiksový vesmír, kterému se přezdívá Sony's Marvel Universe.

Venom sice nebyl miláčkem recenzentů, ale utržil 855 milionů dolarů, což je důležitější než peskování novinářů. A animovaný projekt Spider-Man: Paralelní světy byl úspěchem na obou frontách. Posbíral hromadu ocenění (včetně Oscara za nejlepší animovaný film) a utržil téměř 368 milionů dolarů při rozpočtu 90 milionů

Není tak divu, že Sony hodlá svůj komiksový vesmír rozšiřovat ve velkém. Víme, že vzniká pokračování Venoma a také sólovka klasického protivníka Spider-Mana "upíra" Morbia. Oba filmy by se měly v kinech objevit v průběhu příštího roku. 

Tyhle dva projekty jsou více méně jistotou, u dalších hraných filmů jako jsou Silk, Silver Sable a Black Cat (původně měly mít tyhle dámy společný film, ale aktuálně se mluví o dvou sólovkách) není stoprocentní, že v dohledné budoucnosti budou. Ale snad ano, jde o zajímavé postavy.

Kromě toho se chystá pokračování Spider-Man: Paralelní světy a také spin-off Spider-Women. Navíc se objevují informace o animovaném seriálu, který by rozvíjel příběhy Paralelních světů.

Je očividné, že Sony nehodlá zpomalit, o čemž svědčí i skutečnost, že dva ze šéfů Sony Tony Vinciquerra a Mike Hopkins potvrdili, že má společnost plány na filmy a seriály z tohoto universa na sedm až osm let dopředu.

Není divu, že firmy přemýšlí ve velkém, příští týden by se společnost Fox měla stát součástí Disneyho (který vlastní Marvel) a tím pádem Sony zůstane jediným studiem nespadajícím pod Disneyho, které má nějaká zásadnější filmová práva na marvelovské postavy (Universal se s Marvelem dělí o Hulka). 

A je jasné, že se bude snažit z tematiky vyždímat, co jen půjde, protože komiksové filmy v kinech prostě na diváky platí. Po aktuálních úspěších tak visí ve vzduchu otázka, zda si Sony nebude chtít po svém dělat i samotného Spider-Mana, kterého v tuhle chvíli prozatím půjčuje Marvelu. Kdyby k tomu ale došlo, tak kdo ví, co by bylo potom. Třeba by se jednoho dne šéfové Disneyho probudili a řekli si: "Chceme Spider-Mana pro sebe, co takhle koupit Sony?".

Zdroj: Variety, BoxOfficeMojo

Venom

05.10.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 6

Sony má pro svůj "spider-manovský" vesmír plány na osm let dopředu | Fandíme filmu Sony má pro svůj "spider-manovský" vesmír plány na osm let dopředu | Fandíme filmu Sony má pro svůj "spider-manovský" vesmír plány na osm let dopředu | Fandíme filmu Sony má pro svůj "spider-manovský" vesmír plány na osm let dopředu | Fandíme filmu Sony má pro svůj "spider-manovský" vesmír plány na osm let dopředu | Fandíme filmu Sony má pro svůj "spider-manovský" vesmír plány na osm let dopředu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest