Terminátor: Temný osud - Linda Hamilton věděla, že zvrat naštve spoustu lidí

Terminátor: Temný osud - Linda Hamilton věděla, že zvrat naštve spoustu lidí | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Představitelka Sarah Connor se vyjádřila k jedné z klíčových scén.

Terminátor se vrátil loni na podzim ve snímku s podtitulem Temný osud a hned zpočátku pro diváky přichystal v kině jedno nemilé překvapení - smrt mladého Johna Connora, který si s matkou Sarah dopřával po událostech Dne zúčtování zasloužený odpočinek u moře. Jenomže v tu ránu se zjevil T-800 a chladnokrevně Johna, který měl nevěřícný výraz ve tváři, zabil. S Johnovou přítomností ve filmu už to bylo podezřelé ještě před premiérou, protože zmínky o něm nebyly skoro žádné, popřípadě minimální. To nevěstilo nic dobrého. Místo toho dostávaly prostor jiné staré postavy nebo zcela nové, mezi které patřila i spasitelka lidstva Dani Ramos.

Že fanoušky Johnova smrt nepotěší, si byla jistá Linda Hamilton. Ta se po letech vrátila do role Sarah Connor, která loví terminátory a je pořád silnou hrdinkou, ale roky ji tíží bolestivá ztráta syna. Hamilton v nedávném rozhovoru řekla, že když se před natáčením o Johnově smrti dozvěděla, bylo jí už tehdy jasné, že nečekaný zvrat rozčílí dost lidí, kteří si myslí, že se vše mělo držet prvních dvou příběhů, protože v nich je John vylíčen jako naděje pro budoucnost lidstva a tady je v jedné z prvních scén prostě zabit.

Co vy na to? Patříte mezi ty, které naštvalo, že po letech úporného vzdorování Terminatorům najednou John zemřel lusknutím prstů? Nebo jeho zabití bylo tím správným výkopem příběhu novým směrem?

Zdroj: Film Stories

Terminátor: Temný osud

01.11.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest