Nejočekávanější filmy podle videoher

Nejočekávanější filmy podle videoher | Fandíme filmu
Capcom/Ubisoft/Eidos Interactive/Warner Bros./Square Enix
Tomb Raider, Mortal Kombat, Just Cause a ještě mnohem víc her se má dočkat zfilmování. Vyhlížíme ty nejzajímavější projekty.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10

Od Super Mario Bros., kteří se pokusili o první propojení videoherního světa s filmovým (bohužel neúspěšně), uběhlo dvacet sedm let. Postupně to na filmovém plátně zkusili Lara Croft z Tomb Raidera, Princ z Persie, Hitman nebo závodní Need for Speed. Jen o velmi malém počtu z uvedených případů by se dalo říct, že jde o zdařilé filmové adaptace známých videoher. Obecně je těch opravdu zdařilých jen minimální množství. Přesto takové filmy budou vznikat dál, ať už budou lepší nebo horší.

Oznámených snímků, které mají původ ve videoherní předloze, je dost a některé vás možná překvapí. Nicméně ne všem filmovým adaptacím se poštěstí, že skutečně dojdou až do kin. A když nakonec ano, tak to ještě neznamená výhru, protože můžou dopadnout v očích fanoušků a po finanční stránce všelijak.

Do budoucna vám všechny chystané projekty představíme. Zatím se zaměřme na desítku projektů, které podle osobního názoru autora článku působí z dosavadního výhledu nejlákavěji, popřípadě mají nejblíž realizaci. Tady jsou:

Echo 

Ultra Ultra

Echo patří do ranku sice těch menších a méně známých projektů, ale na druhou stranu je předloha docela originální, tak snad se vše podaří dotáhnout do konce. Ve hře vystupuje blonďatá hrdinka En, která navštíví magický Palác. Na místě hodlá oživit někoho, jehož duši nese na zádech v červené kostce. Cestu jí však brzy začnou komplikovat její kopie, které se začnou toulat chodbami Paláce. Každá interakce a každý pohyb protagonistky má následky a po každém resetu Paláce se tzv. ozvěny naučí ovládat všechny její dosavadní pohyby a úkony, které následně můžou použít proti ní. Zaujmout lidské oko by mohla vizuální stránka, které vévodí chodby Paláce vyvedené v barokním stylu a zvláštní atmosféra.

  • Vše o projektu zde.

Kdo se podílí: Scenárista Derek Kolstad, producent F. Gary Gray

Premiéra: Nestanovena

Status: Pravděpodobně aktivní

Další kapitola »

Tomb Raider 2

USA
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest