Cyberpunk 2077: V ambiciózní videohře se objeví Keanu Reeves, který zapůjčil svůj hlas i podobu

Cyberpunk 2077: V ambiciózní videohře se objeví Keanu Reeves, který zapůjčil svůj hlas i podobu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
S představitelem Johna Wicka se v nevlídné budoucnosti budeme hned cítit trochu bezpečněji. 

Letošní začátek června se nese ve znamení největšího videoherního veletrhu tradičně konaného v Los Angeles, který je známý jako E3. V tamních areálech se diskutuje o napjatě vyhlížených novinkách, některé z nich si lze zahrát a nedílnou součástí jsou samozřejmě trailery. Mezi jednu z nejsledovanějších chystaných videoher už dlouho patří vědecko-fantastické RPG Cyberpunk 2077 od polských vývojářů z CD Projekt RED. Ti se mohou pyšnit chválenou sérií Zaklínače a ani tentokrát si nestanovili nízký cíl.

Ve videohře, jež nás vezme do futuristického Night City, potkáme mnoho tváří a některé nám budou dokonce dost povědomé. Jako jedna z postav bude totiž hráči dělat společnost Johnny Silverhand a ta vypadá přesně jako Keanu Reeves. Níže si můžete přehrát nejnovější trailer (pod ním najdete jeden starší), v němž herec i na tak malém prostoru dokazuje, že mimo filmových drsňáků mu nedělá problém vyšvihnout i ty virtuální. Společně s novou ukázkou Reeves osobně také konečně odhalil datum vydání. To připadá na 16. 4. 2020 a videohra vyjde na PC, PS4 a Xbox One.

Galerie: 5

Cyberpunk 2077: V ambiciózní videohře se objeví Keanu Reeves, který zapůjčil svůj hlas i podobu | Fandíme filmu Cyberpunk 2077: V ambiciózní videohře se objeví Keanu Reeves, který zapůjčil svůj hlas i podobu | Fandíme filmu Cyberpunk 2077: V ambiciózní videohře se objeví Keanu Reeves, který zapůjčil svůj hlas i podobu | Fandíme filmu Cyberpunk 2077: V ambiciózní videohře se objeví Keanu Reeves, který zapůjčil svůj hlas i podobu | Fandíme filmu Cyberpunk 2077: V ambiciózní videohře se objeví Keanu Reeves, který zapůjčil svůj hlas i podobu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest