Pochmurný výčet filmových osobností, které zemřely na koronavirus

Pochmurný výčet filmových osobností, které zemřely na koronavirus | Fandíme filmu
Disney
Další osobnosti ze světa filmu podlehly následkům koronaviru.

Bohužel, koronavirová pandemie si v posledních dnech a týdnech vyžádala řadu obětí i ve sféře filmového průmyslu. Relativně nedávno nás opustil Jay Benedict, který si se objevil v Cameronově akčním sci-fi nářezu Vetřelci a mihnul se i v Nolanově komiksovce Temný rytíř povstal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My dearest friend Jay Benedict, brother in this life, has passed on, slipped the mortal coils this day... we were friends for so many years, forty years and change. This is a photo taken last May outside the stage door of the Lyric theatre on Shaftesbury Avenue London ...the stage door was tucked in right next door to the Old Windmill Theatre. Jay and I played brothers in a Franco Zeffirelli production of Filumena ... He played Ricardo the shirt maker, I played Michele the plumber. We were on that Lyric stage for the best part of year....Life was so much fun with Jay, on stage and off, we laughed a lot at the world around us, at our selves, saw the funny side of life always. He was a courageous man of handsome life force, that shone its light in every room he walked into, down every road he traveled, he shared his joyful radiance of kinship with all who knew him, a fine mind of intellect and compassion, he gave of himself in every way to the craft of acting, but above all else, he gave us all his great love of life, himself. My deepest sympathies and condolences go out to his beloved wife Phoebe, his sons Leo and Freddie, my dearest God sons, peace be with you all dear hearts. Uncle Pierce

Příspěvek sdílený Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial),

Komplikacím spojeným s onemocněním COVID-19 podlehla i herečka (Na větrné hůrce, Volání smrti) a producentka Hilary Heath.

Zemřel též britský herec Andrew Jackson. Ztvárnil menší roličku v nových dílech Hvězdných válek, leč zejména působil jako učitel dialektu v rámci několika desítek produkcí včetně Pána prstenů, řady bondovek a marvelovek.

Na onom světě se též ocitli herec Tim Brooke-Taylor (seriál The Goodies), vlasová stylistka Charles Gregory Ross, herec Allen Garfield (Nashville, Policajt v Beverly Hills II), producent Thomas L. Miller (Nejlepší bordýlek v Texasu, seriál Krok za krokem), herec Forrest Compton (seriál The Edge of Night), herečka a spisovatelka Patricia Bosworth (The Nun’s Story) a taktéž už není mezi námi komik Eddie Large (The Little And Large Tellyshow, The Little And Large Show).

Čest jejich památce a upřímnou soustrast rodinám a všem blízkým.

A aby nebylo tak zle, tak se podívejte na to, v jaké komediální formě je po vyléčení se z onemocnění COVID-19 herec Tom Hanks.

Zdroj: MW, Deadline, Variety, Deadline II, MW II, Variety II, Deadline III, Variety III, Deadline IV

Foto: Disney

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest