Space Jam 2: Natáčení dalšího mixu animáků s basketbalem začalo

Space Jam 2: Natáčení dalšího mixu animáků s basketbalem začalo | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Oblíbení hrdinové Looney Tunes se vrátí před kameru v pokračování úspěšné komedie z basketbalového prostředí. 

Space Jam je film z roku 1996, který kombinoval kreslený svět s tím skutečným a vedle známých hrdinů jako jsou králík Bugs Bunny nebo kačer Daffy se na scénu postavila také basketbalová legenda Michael Jordan. Roku 2003 jsme se dočkali volného pokračování Looney Tunes: Zpět v akciBrendanem Fraserem, nicméně na plnohodnotné pokračování přišla řeč až před pár lety, kdy byl do projektu zapojen režisér Justin Lin (Rychle a zběsile 5, Star Trek: Do neznáma). Ten se nakonec postu režiséra vzdal právě kvůli novým dílům Rychle a zběsile, nicméně stále je k projektu vázán jako spoluscenárista a producent, přičemž zajímavými jmény to v pokračování bláznivé rodinné komedie nekončí.

Vedle Justina Lina je jedním z dalších producentů například Ryan Coogler (Creed, Black Panther) a co se týče obsazení, hlavní role se ujme současná basketbalová hvězda LeBron James. Ten byl s novým filmem již v minulosti několikrát spojován, jeho role ve filmu pak byla definitivně potvrzena loni v září. A nyní nám samotný LeBron prostřednictvím Twitteru sdělil, že natáčení filmu konečně začalo. Zároveň se dozvídáme, že kromě LeBrona se ve filmu ukáží i další známí basketbaloví hráči. Tvůrci tedy nijak neskrývají, že se snaží tématicky velmi přiblížit původnímu Space Jamu. 

Práce na filmu tedy již začali, nicméně samotná premiéra je naplánována až na 16. července 2021, čili pokud se nic nezmění, tak mají tvůrci na natáčení a postprodukci poměrně hodně času. Režie snímku se ujme zatím ne příliš veřejně známý Terence Nance. Dobrý tvůrčí tým nicméně napovídá, že bychom mohli dostat vydařenou a zábavnou podívanou, jako v případě původního filmu, tak budeme doufat v co možná nejlepší výsledek. Níže najdete trailer na první Space Jam. 

Zdroj: movieweb.com

Galerie: 8

Space Jam 2: Natáčení dalšího mixu animáků s basketbalem začalo | Fandíme filmu Space Jam 2: Natáčení dalšího mixu animáků s basketbalem začalo | Fandíme filmu Space Jam 2: Natáčení dalšího mixu animáků s basketbalem začalo | Fandíme filmu Space Jam 2: Natáčení dalšího mixu animáků s basketbalem začalo | Fandíme filmu Space Jam 2: Natáčení dalšího mixu animáků s basketbalem začalo | Fandíme filmu Space Jam 2: Natáčení dalšího mixu animáků s basketbalem začalo | Fandíme filmu Space Jam 2: Natáčení dalšího mixu animáků s basketbalem začalo | Fandíme filmu Space Jam 2: Natáčení dalšího mixu animáků s basketbalem začalo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest