Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky

Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu
Walt Disney Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Oscarový Taika Waititi se s diváky podíval na třetího Thora a při té příležitosti se rozpovídal o tom čtvrtém.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

V live-streamu dále zaznělo, že Love and Thunder bude film tak neskutečně přestřelený, že proti němu bude Ragnarok působit krotce. Celý příběh prý zatím působí jako seznam vytoužených nápadů desetiletého kluka, kterému nikdo nedokázal říct ne. Konkrétně bychom se měli dočkat například vesmírných žraloků, kteří existují v komiksových předlohách a přezdívá se jim tam „Starsharks“. Ve zmiňovaných komiksech, kterými se snímek má inspirovat, na těchto žralocích Thor jezdí a dokonce jednoho z nich používá v boji jako kladivo. A pokud jde o Thorův vzhled, Waititi neprozradil nic bližšího, ale naznačil, že obéznímu Thorovi odzvonilo (jak jsme rozebírali už v nedávném příspěvku).

Dole v galerii kromě několika artworků, které Taika v live-streamu ukázal, můžete vidět také komiksovou podobu vesmírného žraloka, anebo třeba falešnou verzi scénáře, ve které se Thor shledává se vzkříšeným Tonym Starkem.

Datum premiéry je stanovené na 18. 2. 2022. V hlavní roli se vrací Chris Hemsworth, doplňují jej Natalie Portman, Tessa Thompson a sám Waititi, který se vrací jako Korg, píše scénář a bude režírovat. Nově partičku doplňuje Christian Bale jako záporák. O zápletce zatím víme tolik, že Jane Foster (Portman) získá moc Thora.

Zdroje: Taika Waititi, The Direct

« Předchozí kapitola

Galerie: 7

Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Režisér ukázal první obrázky a přislíbil vesmírné žraloky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest