Internet rozbouřilo video, v němž herec Ezra Miller zdánlivě škrtí fanynku

Internet rozbouřilo video, v němž herec Ezra Miller zdánlivě škrtí fanynku | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Ezra Miller vyrazil do svého oblíbeného baru na Islandu a situace se tentokrát poněkud vyostřila.

Při pohledu na video, které momentálně "boří" internet, zřejmě nelze než konstatovat, že má herec Ezra Miller alias Flash z Justice League buď trošku podivný a nezdravý smysl pro humor, nebo mu prostě a jednoduše ruply nervy. Jinak si scénku, v rámci níž zdánlivě porazí na zem a škrtí neznámou dívku (fanynku), nedovedu vysvětlit. V rámci zvukové stopy slyšíme Millera, jak říká: "Chceš se prát? To chceš vážně dělat?" Nicméně ve chvíli, kdy generální tajemník OSN António Guterres zcela otevřeně hovoří o tom, že masová izolace v domácnostech po celém světě způsobená pandemií koronaviru radikálně zvyšuje četnost a intenzitu domácího násilí páchaného na ženách, by se jednalo o dosti nepochopitelný a nevhodný vtípek.

Miller se doposud k videu nevyjádřil, takže není v tuto chvíli jasné, zda šlo skutečně pouze o zinscenovaný vtip (např. pro nějakou show) nebo o fyzické napadení. Osoba, jež incident natočila na mobil, údajně uvedla, že na měl Miller na účastníky situace také několikrát plivnout. Tahle informace se objevila na twitterovém účtu s názvem Film Updates (viz níže). Server Variety k incidentu napsal, že se tak stalo 1. dubna 2020 v baru Prikið  v centru Reykjavíku, který Miller obvykle navštěvuje v době, kdy je ve městě. K hádce a následné fyzické konfrontaci mělo dojít ve chvíli, kdy byl Miller rozpoznán a osloven skupinkou dychtivých a odhodlaných fanoušků. Ti zřejmě dotírali na Millerův vkus až moc, ten patrně ztratil kontrolu sám nad sebou a jednu ženu napadl. Ochranka poté naštvaného a rozladěného herce odvedla pryč.

Ať už bude Millerovo vysvětlení jakékoliv, plusové body mu tenhle výstup určitě nepřinese.

AKTUALIZACE: Podle serveru ScreenRant se dodatečně objevila online další svědecká výpověď (její pravost nelze ověřit a účet byl mezitím smazán). Podle výpovědi fanynka ve videu vyzvala Millera v žertu k souboji, herec však vzal její výzvu vážně a následovalo to, co vidíme na videu.

Zdroje: Screen Rant, Variety, The Playlist

Foto: Warner Bros.

Galerie: 4

Internet rozbouřilo video, v němž herec Ezra Miller zdánlivě škrtí fanynku | Fandíme filmu Internet rozbouřilo video, v němž herec Ezra Miller zdánlivě škrtí fanynku | Fandíme filmu Internet rozbouřilo video, v němž herec Ezra Miller zdánlivě škrtí fanynku | Fandíme filmu Internet rozbouřilo video, v němž herec Ezra Miller zdánlivě škrtí fanynku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest