Jurský svět 3: Režisér filmu slibuje epickou podívanou

Jurský svět 3: Režisér filmu slibuje epickou podívanou | Fandíme filmu
Universal Pictures
Colin Trevorrow promluvil o chystaném pokračování.

Jurský svět z roku 2015 byl povedeným restartem, který uspěl jak, pokud jde o recenzenty, tak o publikum, které v kasách kin nechalo 1,67 miliardy dolarů. 

Pokračování Jurský svět: Zánik říše už takovou trefou do černého nebylo. Určitý propad tržeb se dal předpokládat, u druhých dílů to není výjimečné (Zánik říše utržil 1,31 miliardy dolarů), ale nadšení určitě nebyli tvůrci z hodnocení, která mluvila spíše o průměru. 

U trojky se opět na režisérskou židli vrátí Colin Trevorrow (dohlédl na jedničku, u dvojky se podílel na scénáři, ale režie se ujal J. A. Bayona), který promluvil o očekávaném "dinosauřím" filmu. Jak se dalo čekat, žádné velké detaily neprozradil, ale očividně věří, že se dočkáme podívané, které nám vyrazí dech:

"...mohu vám prozradit, že když jsem slyšel námět, vyrazilo mi to dech. Nemohu věřit, že natočíme tenhle film a nemohu věřit tomu, že našli způsob, jak navázat na konec Jurského světa: Zániku říše. Reagoval jsem, 'Moment co? Ostrov vybuchl. Zvířata jsou venku a nemůžeme je vrátit zpět do klecí. Co uděláme? Jak nejen tihle dinosauři, ale také neustále se vyvíjející technologie ovlivní planetu?' Posuneme se kupředu a reakce jsou, 'Oh! Aha, dobře! No kruci!'... bude to naprosto epické... Nebudete zklamáni."

Jsou to klasické pochvalné řeči, které od tvůrců a herců slyšíme dnes a denně, nicméně Trevorrow v minulosti dokázal, že s tematikou pracovat umí, tak snad nezapomněl, jak se to dělá. 

Jurský svět 3 režíruje Colin Trevorrow, scénář společně s ním píše Emily Carmichael. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 10. 6. 2021.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest