Hawkeye: Podle Jeremyho Rennera kvůli pandemii natáčení letos nezačne

Hawkeye: Podle Jeremyho Rennera kvůli pandemii natáčení letos nezačne | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Podle Rennera si Hawkeye z luku v nejbližší době nevystřelí.

Jeremy Renner neprožívá zrovna šťastné období. Nejenže se mu rozpadlo manželství a prochází si nepříjemnými tahanicemi kolem opatrovnictví své dcery, ale rovněž je finančně tak trošku na suchu (i ve spojitosti se soudem, placením výživného atd.). Alespoň to tvrdí. Jelikož hollywoodská mašinérie následkem pandemie koronaviru zamrzla, Renner nemá do čeho píchnout a finanční prostředky docházejí. Přiznal, že v roce 2020 finanční propad čekal, leč spoléhal na nasmlouvané projekty. Z nich však sešlo, neboť prakticky všechny plánované produkce jsou pozastavené. To se týká i marvelácké minisérie Hawkeye, jež se měla po mnoha odkladech začít natáčet letos v létě. Bohužel, dle slov Rennera první klapka v letošním roce vůbec nepadne.

Hollywoodská studia sice konstantně mluví o tom, že produkční práce pozastavených projektů započnou v nejbližším možném termínu, ale čert ví, co to vlastně znamená. V případě Rennerova lučištníka navíc odkladů bylo tolik, že se v tom dost možná nevyznají ani v hlavouni v Marvelu. Z logiky věci vyplývá, že priority studia se nezměnily a harmonogram se kvůli koronaviru prostě celý posunul. Renner tak musí dál čekat, až na něj přijde řada.

Dole v galerii se můžete podívat na fotky ze zákulisí Infinity War a Endgame, s Hawkeyem i dalšími hrdiny.

Zdroj: TMZ

Foto: Marvel Studios

Galerie: 6

Hawkeye: Podle Jeremyho Rennera kvůli pandemii natáčení letos nezačne | Fandíme filmu Hawkeye: Podle Jeremyho Rennera kvůli pandemii natáčení letos nezačne | Fandíme filmu Hawkeye: Podle Jeremyho Rennera kvůli pandemii natáčení letos nezačne | Fandíme filmu Hawkeye: Podle Jeremyho Rennera kvůli pandemii natáčení letos nezačne | Fandíme filmu Hawkeye: Podle Jeremyho Rennera kvůli pandemii natáčení letos nezačne | Fandíme filmu Hawkeye: Podle Jeremyho Rennera kvůli pandemii natáčení letos nezačne | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest